"Живу я там, як в готелі": Зеленський не виконав обіцянку та переїхав жити у держдачу (відео)

"Живу я там, як в готелі": Зеленський не виконав обіцянку та переїхав жити у держдачу (відео)
За його словами, на держдачі живе як в готелі. Однак туди перевіз меблі зі свого будинку, який продали.

Президент Володимир Зеленський з родиною проживатиме на державній дачі у Конча-Заспі, оскільки він продав свій будинок і земельну ділянку на Київщині. Проте, у період передвиборчої кампанії Зеленський обіцяв своїм виборцям, що в жодному разі цього не зробить, однак все ж переїхав з родиною жити в державну дачу з міркувань безпеки.

Про це він розповів в інтерв'ю Катерині Осадчій у програмі "Світське життя".

Все пов’язано лише з охороною, їм потрібен окремий дім, тобто я повинен купити на сьогодні територію, на якій буде мій дім і дім для охорони. Чесно скажу, живу я там, як в готелі. З усім тим, я привіз мої меблі з маєтку, який ми продали, - пояснив президент.

Також президент сказав, що зараз розглядає кілька варіантів свого нового житла, оскільки, по завершенню каденції йому потрібно буде десь жити: "Чесно, ми декілька варіантів знайшли. Зараз питання, як пришвидшити процес, чи купити вже готовий дім і зробити там ремонт, або нову землю і будувати новий дім".

Зауважимо, що маєток став відомий як "дача Ющенка", тому що саме тут проживав третій президент під час своєї каденції та ще кілька років після неї - до 2014 року. У будинку три поверхи, загальна площа будівлі - понад дві тисячі квадратних метрів, території - кілька гектарів. У ньому чотири спальні, ліфт, кінозал, більярдну, солярій, сауни, басейн і масажний кабінет.

Нагадаємо, що раніше дружина глави держави та перша леді Олена Зеленська стверджувала, що сім'я президента України майже рік намагалася уникнути переїзду на державну дачу в Конча-Заспі. Проте, вони були змушені зробити це лише на вимогу служби охорони українського лідера.

Окрім цього додамо, що учора, 10 жовтня, під будинком президента Зеленського зібралися активісти. Згодом під кінець протесту вони запалили фаєри та заспівали гімн України: "Банкова продовжує узурпацію влади. Політичне керівництво країни саботує розслідування "Вагнерґейту". Влада бреше нам про офшори Зеленського. Коломойський повертає свій вплив, а країну ведуть до геополітичного розвороту на Схід. Вас теж це все задовбало? Тоді долучайтеся до протесту!", — закликали організатори.

Читайте також
Тупицький не з'явився до суду, бо боїться за своє життя
Суддя Конституційного суду України, Олександр Тупицький, не з'явився до суду де йому мали обрати запобіжний захід.
Українці більше довіряють Зеленському
Водночас за результатами рейтингу, у березні зросла підтримка одного з його найближчих суперників. Опитування проводилося методом телефонних інтерв’ю.
Тупицький оскаржує указ Зеленського про скасування своїх обов'язків судді
Учора, до Касаційного адміністративного суду надійшло звернення про скасування указу президента України, щодо відсторонення голови Конституційного Суду Олександра Тупицького від його посадових обов'язків.
Loading...
Load next