600-й день повномасштабної війни: Зеленський звернувся до українців

600-й день повномасштабної війни: Зеленський звернувся до українців

Президент Володимир Зеленський звернувся до громадян України на 600 день повномасштабної війни. Глава держави подякував кожному, хто бореться та працює заради свободи нашої країни.

Про це він зазначив у Фейсбуці.

600. Воля, яка не здається, здобуває свободу. Свобода, яка спирається на єдність, завжди перемагає. Головне – не втрачати часу. Не втрачати єдності. Не давати сумнівам розʼїсти волю. Щодня додавати Україні сили. Щодня знищувати окупанта. Щодня робити все, щоб майбутнє українців належало тільки самим українцям, - підкреслив глава держави.

Зеленський подякував усім, хто бʼється та працює заради свободи України.

Також він висловив шану кожному і кожній, хто віддав своє життя, щоб наш народ зберігся.

Обовʼязково переможемо, - запевнив Президент.

Нагадаємо, Новий уряд країни після парламентських виборів має сформувати чинна партія влади - Моравецький

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Здаватись українці не звикли". Зеленський у День Гідності та Свободи записав нове відеозвернення "Здаватись українці не звикли". Зеленський у День Гідності та Свободи записав нове відеозвернення
Президент Володимир Зеленський записав відео до українців з нагоди Дня гідності та свободи, що відзначається сьогодні, 21 листопада, в Україні.
Це вдячність і пам'ять, – Зеленський зробив заяву у День перемоги над нацизмом (відео) Це вдячність і пам'ять, – Зеленський зробив заяву у День перемоги над нацизмом (відео)
Президент України зазначив, що для українців перемога над нацизмом – це вдячність, яка не має меж, строків давності чи географічного поділу.
Loading...
Load next