Гетманцев поставив ультиматум Разумкову

Гетманцев поставив ультиматум Разумкову
Данило Гетманцев вимагає від Разумкова чіткої відповіді щодо свого політичного місця в "Слузі народу". З його слів, Разумков хоче сконцентрувати на собі політичне майбутнє.

Ексспікер Верховної Ради Дмитро Разумков повинен визначитися - чи він у фракції "Слуга народу", чи ні. Про це сказав нардеп від "Слуги народу" Данило Гетманцев в ефірі програми "Хард с Влащенко" на телеканалі "Україна 24"

Дмитро Разумков повинен визначитися - з "розумними" він чи з "красивими". Він не може сказати точно чи перебуває у фракції "Слуги народу". Якщо так, то вже понад два роки часу порушує регламент і це перечить тому іміджу, який він старається створити навколо своєї персони. Якщо він у фракції, тоді партія по закону має право лишити його мандату. Писати листи Арахамії (голова фракції "Слуги народу" Давид Арахамія) з проханням назначити в якийсь комітет... і одночасно категорично виступати проти рішень тої чи іншої фракції... Мені здається, що це як мінімум непослідовна позиція, - заявив Гетманцев. 

Гетманцев вважає, що зняття Разумкова з посади голови Верховної Ради - наслідки його позиції щодо законопроєкту про деолігархізацію, який був прийнятий по податковому закону. 

Також він сказав, що з розумінням ставиться до потягу Разумкова створити власне політичне майбутнє, проте він повинен пояснити, в якій фракції він перебував два роки. 

Якщо характеризувати ситуацію в цілому,  то мені здається, що бувши другим обличчям в державі, він мав можливості зробити такі реформи та країну кращою, які ніхто, мабуть, окрім президента, в цій країні не має. І не було жодної реформи, яку б він хотів провести і йому не дали б цього зробити. Власний політичний проєкт - це добре. Бажаємо йому в цьому удачі. Но задля чого? - сказав Данило. 

Таке рішення підтримало 284 нардепи. Разумков покинув сесійний зал під оплески народних депутатів. При цьому саме більшість не дала необхідної для звільнення спікера кількості голосів. 

Ярина Самарик - pravdatutnews.com

Читайте також
Разумков створює нове міжфракційне об'єднання в Раді Разумков створює нове міжфракційне об'єднання в Раді
Ексспікер парламенту Дмитро Разумков створює у парламенті міжфракційне об’єднання "Розумна політика". У назві чоловік обіграв власне прізвище.
Чому закон про олігархів досі не підписаний: Сергій Магера Чому закон про олігархів досі не підписаний: Сергій Магера
Закон про олігархів покликаний монополізувати ЗМІ в руках президента.
Сергій Притула пропонує спростувати голосування для заробітчан (відео) Сергій Притула пропонує спростувати голосування для заробітчан (відео)
"Українські заробітчани - це інвестор номер 1 в економіку України, вони мають повне право впливати на стан справ у державі", - заявив Притула.
Loading...
Load next