Разумков створює нове міжфракційне об'єднання в Раді

Разумков створює нове міжфракційне об'єднання в Раді
Ексспікер парламенту Дмитро Разумков створює у парламенті міжфракційне об’єднання "Розумна політика". У назві чоловік обіграв власне прізвище.

Передбачають, що до нового об'єднання увійдуть 25 народних депутатів з числа "Слуги народу", "Батьківщини" та позафракційних.

Серед них зокрема, «слуги народу» Неллі Яковлева, Василь Мокан, Артем Дмитрук, Олег Воронько, колишня «слуга» Людмила Буймістер та нардеп від «Батьківщини» Андрій Ніколаєнко. 

Як зазначають експерти, після того, як Разумков втратив повноваження спікера, він продовжує нарощувати свій вплив уже в залі.

Так, це правда. Нарешті в Раді з’явиться «Розумна політика». Наскільки мені відомо, документи скоріше за все вже направлено, на ім'я Руслана Стефанчука, – заявила Туній.

Недавно Апарат Верховної Ради стверджував, що ексспікер парламенту Дмитро Разумков є позафракційний, проте сам чоловік заяви досі не зробив. 

Ярина Самарик - pravdatutnews.com

Читайте також
"Зеленський буде просто "кульгавою качкою": Разумков сумнівається, що "Слуга народу" потрапить до коаліції в наступному парламенті "Зеленський буде просто "кульгавою качкою": Разумков сумнівається, що "Слуга народу" потрапить до коаліції в наступному парламенті
Раніше Разумков заявляв, що не має конфлікту з партією "Слуга народу".
Гетманцев поставив ультиматум Разумкову Гетманцев поставив ультиматум Разумкову
Данило Гетманцев вимагає від Разумкова чіткої відповіді щодо свого політичного місця в "Слузі народу". З його слів, Разумков хоче сконцентрувати на собі політичне майбутнє.
Чому закон про олігархів досі не підписаний: Сергій Магера Чому закон про олігархів досі не підписаний: Сергій Магера
Закон про олігархів покликаний монополізувати ЗМІ в руках президента.
Loading...
Load next