Естонія не закриває кордони для повністю вакцинованих українців

Естонія не закриває кордони для повністю вакцинованих українців
Естонія зберегла можливість в’їзду для українців, які пройшли повну вакцинацію від COVID-19.

Друга країна ЄС, Естонія, не стала закривати кордони для українців. Зберегли всі можливості подорожей для громадян, які пройшли повну вакцинацію, - про це повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба повідомив у Твіттері.

 Кулеба додав, що МЗС працює з партнерами задля свободи подорожей українців.

З умовами в’їзду до різних країн можна ознайомитись за посиланням.

Рада ЄС оголосила про вилучення України та Сингапуру з переліку держав і територій, з якими національним урядам країн Євросоюзу рекомендовано поступово скасовувати обмеження на несуттєві подорожі в умовах пандемії.

9 листопада Кулеба заявив, що Кіпр став першою країною Європейського Союзу, яка зберегла можливість в’їзду для українців.

Фаль Анастасія -pravdatutnews.com

Читайте також
Поїздки до ЄС: Данія та Бельгія зберегли безвізовий режим для вакцинованих українців Поїздки до ЄС: Данія та Бельгія зберегли безвізовий режим для вакцинованих українців
Громадяни України, які повністю вакциновані можуть подорожувати Бельгією та Данією. За інформацією міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби, ці країни зберегли право безвізового режиму.
Українців можуть відсторонити від роботи без вакцинації: хто потрапляє у цей список професій Українців можуть відсторонити від роботи без вакцинації: хто потрапляє у цей список професій
З 8 листопада набув чинності наказ Міністерства охорони здоров’я “Про затвердження Переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов'язковим профілактичним щепленням”.
Президентка Словаччини візьме участь у першому саміті "Кримської платформи" Президентка Словаччини візьме участь у першому саміті "Кримської платформи"
Президентка Словаччини візьме участь у першому саміті Кримської платформи, який відбудеться 23 серпня в Києві.
Loading...
Load next