У Національному університеті оборони презентували освітній курс L-5

У Національному університеті оборони презентували освітній курс L-5
Робоче засідання щодо шляхів реалізації курсу професійної військової освіти L-5 відбулось у стінах Національного університету оборони України імені Івана Черняховського за участю експертів НАТО.

Учасники робочого візиту іноземні делегати країн-партнерів НАТО на чолі з радником з питань професійної військової освіти при Представництві НАТО в Україні підполковником Стасісом Палдунасом, а також директор Департаменту військової освіти і науки Міністерства оборони України Володимир Мірненко, фахівці Директорату політики у сфері оборони МО України, Генерального штабу ЗС України та Національного університету оборони України імені Івана Черняховського.  Повідомляє Пресслужба Національного університету оборони України імені Івана Черняховського.

Курс стратегічного управління і державної політики L-5 є завершальним етапом підготовки офіцерів та державних службовців вищого рівня. Актуальність курсу обумовлена необхідністю підвищення синергії зусиль об’єктів державного і військового управління в інтересах забезпечення національної безпеки і обороноздатності України. А головною метою є підготовка військових посадових осіб, цивільного персоналу та держслужбовців, що проходять службу на найвищому професійному рівні у тісному зв’язку з політико-адміністративним рівнем, - зазначають фахівці університету.

Керівниками занять під час курсу L-5 будуть кращі науково-педагогічні працівники університету, а також запрошені державні діячі у сфері національної безпеки і оборони.

Програмою підготовки буде передбачено візит слухачів до органів державного управління, зокрема Верховної Ради України, Апарату Ради національної безпеки і оборони України та міністерств, які опікуються питаннями реалізації діяльності сил оборони.

Іноземні делегати позитивно оцінили виконану університетом роботу у напрямі розробки зазначеного курсу. Вони надали українській стороні відповідні рекомендації, поділилися власним досвідом та баченням створення справді ефективної навчальної програми для підготовки фахівців найвищого рівня.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Ексрадник Путіна повідомив, коли Росія може почати новий наступ на Україну Ексрадник Путіна повідомив, коли Росія може почати новий наступ на Україну
Андрій Ілларіонов, колишній радник російського президента Володимира Путіна попередив, що РФ вже після липня 2021 року може почати нове вторгнення до України. Однак цього разу вже з півдня.
"Україна має право сама прийняти рішення": міністр оборони США відповів Росії на заяву про НАТО (відео) "Україна має право сама прийняти рішення": міністр оборони США відповів Росії на заяву про НАТО (відео)
Раніше в Росії заявили, що пересування російських військ до кордону України проводились під час "масованих навчань НАТО, що проходили біля російського кордону".
Військові навчання на Яворівському полігоні наближають Україну до стандартів НАТО - Шмигаль Військові навчання на Яворівському полігоні наближають Україну до стандартів НАТО - Шмигаль
Тренувальні навчання українських військових на Яворівському полігоні на Львівщині за участю інструкторів із США наближають Україну до стандартів НАТО.
Loading...
Load next