Неспокійно у Нагірному Карабасі (відео)

Неспокійно у Нагірному Карабасі (відео)
Невідомий чоловік кинув гранату в азербайджанських військовослужбовців.

13 листопада невідомий чоловік кинув гранату в азербайджанський блокпост на околицях міста Шуша в Карабаху. Про це повідомляє УНН.

Чоловік, особа якого встановлюється, кинув гранату РГД-5 у бік азербайджанських військових, які чергували на посту біля села Дашалти на околицях міста Шуша, - йдеться у повідомленні бакинського інформагентства Trend.

Генпрокуратура та МВС Азербайджану підтвердили факт нападу поблизу міста Шуша та заявила, що було поранено трьох азербайджанських військових. Нападника затримали. Порушено кримінальну справу.

Злата Новосельська  - pravdatutnews.com

Читайте також
Розслідування Bellingcat про "Вагнергейт" вже опублікували Розслідування Bellingcat про "Вагнергейт" вже опублікували
Першу частину розслідування про спецоперацію з «вагнерівцями» опублікували.
Напад на "Схеми": Марченко вимагає від "Укрексімбанку" оприлюднення результатів розслідування (відео) Напад на "Схеми": Марченко вимагає від "Укрексімбанку" оприлюднення результатів розслідування (відео)
Міністр фінансів Сергій Марченко заявив, що така поведінка банку "підриває не тільки довіру до банку, а й до держави в цілому."
Напад на авто Шефіра: помічника Зеленського після обстрілу охороняє СБУ (відео) Напад на авто Шефіра: помічника Зеленського після обстрілу охороняє СБУ (відео)
Столичні правоохоронці на Київщині прочісують понад 430 гектарів лісу, поблизу якого було обстріляно автомобіль Сергія Шефіра. Жодного підозрюваного поки не затримано.
Loading...
Load next