Реакція нардепа Киви на обшуки (відео)

Реакція нардепа Киви на обшуки (відео)
У нардепа від партії Опозиційна платформа — За життя Іллі Киви проходять обшуки, заявив його колега по фракції Вадим Рабінович.

Ілля Кива незадоволений такими діями Державного бюро розслідувань,
 про що поділився на своїй Facebook-сторінці:

За надуманими статтями – за мою політичну позицію влада Зеленського проводитиме обшуки в будинку, де живе моя дитина. Це тиск на мене і я перебуваю під систематичним кримінальним переслідуванням. Влада хоче придушити мене, як опозиційного політика, який бореться за припинення війни та відновлення братських відносин з Росією, - каже Кива.

Нагадаємо, що колега Іллі Киви, Вадим Рабінович, повідомив сьогодні про обшуки в будинку однопартійника.

Злата Новосельська -  pravdatutnews.com

Читайте також
Обшуки у Киви (відео) Обшуки у Киви (відео)
У нардепа від партії Опозиційна платформа — За життя Іллі Киви проходять обшуки, заявив його колега по фракції Вадим Рабінович.
Більше не "наукивець": МОН відмовило Іллі Киві у присудженні наукового ступеня Більше не "наукивець": МОН відмовило Іллі Киві у присудженні наукового ступеня
Депутат від "Опозиційної платформи — За життя" Ілля Кива захистив кандидатську дисертацію із державного управління у квітні.
Проросійським депутатам Медведчуку та Козаку оголосили підозру у державній зраді Проросійським депутатам Медведчуку та Козаку оголосили підозру у державній зраді
Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова підписала підозру у державній зраді народним депутатам від партії ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку. Зокрема у помешканні кума Путіна наразі проводяться обшуки.
Loading...
Load next