Більше не "наукивець": МОН відмовило Іллі Киві у присудженні наукового ступеня

Більше не "наукивець": МОН відмовило Іллі Киві у присудженні наукового ступеня
Депутат від "Опозиційної платформи — За життя" Ілля Кива захистив кандидатську дисертацію із державного управління у квітні.

Атестаційна колегія Міністерства освіти та науки відмовила народному депутату Іллі Киві у присуджені наукового ступеня кандидата наук з держуправління. Рішення прийняли одноголосно. Про це повідомила голова підкомітету з питань вищої освіти Комітету ВР з питань освіти, науки та інновацій Юлія Гришина у своєму Facebook.

За її інформацією, Атестаційна колегія МОН одноголосно скасувала рішення спецради Інституту підготовки кадрів держслужби зайнятості про присудження Іллі Киві цього наукового ступеня.

Вона також зазначила, що керівника спецради та наукового керівника депутата Киви позбавили права займатись відповідними видами наукової діяльності протягом двох років.

Нагадаємо, раніше позбавлений наукового ступеня кандидата наук нардеп Кива лаявся у Верховній Раді.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Обшуки у Киви (відео) Обшуки у Киви (відео)
У нардепа від партії Опозиційна платформа — За життя Іллі Киви проходять обшуки, заявив його колега по фракції Вадим Рабінович.
Депутати від ОПЗЖ провели акцію в Києві з радянськими прапорами Депутати від ОПЗЖ провели акцію в Києві з радянськими прапорами
Проросійський нардеп Віктор Медведчук та лідер партії ОПЗЖ Юрій Бойко взяли участь в акції до Дня перемоги, яка проходила з червоними прапорами та покладанням квітів.
Кива VS Вірастюк: нардеп від "ОПЗЖ" прокоментував ймовірний двобій із "слугою народу" (відео) Кива VS Вірастюк: нардеп від "ОПЗЖ" прокоментував ймовірний двобій із "слугою народу" (відео)
Ілля Кива прокоментував можливий двобій з членом фракції "Слуга народу" й силачем світу Василем Вірастюком.
Loading...
Load next