1 000 грн від Зеленського не для всіх?

1 000 грн від Зеленського не для всіх?
Відео з такою заявою у стінах Верховної Ради потрапило у мережу.

Якщо ви вже прищепилися - можете не розраховувати на тисячу й не обирати виставу в театрі або абонемент у спортзал, - сказав нардеп від "Слуги народу" Олексій Устенко.

 Проте інший депутат-"слуга", Олександр Качура, сказав:

Скористатися грошима зможуть і пенсіонери, і люди, які не користуються додатком "Дія". Обміняти ці гроші вони зможуть на необхідні послуги. Для цього буде розроблено альтернативний спосіб отримання грошей.

Сергій Нікіфоров у своєму Facebook поспішив заспокоїти українців та роз`яснив ситуацію.

Бачу, що потрібне деяке роз”яснення вчорашньої звістки про тисячу гривень щепленим від коронавірусу. Її отримають усі українці, які пройшли повний курс вакцинації. Однією дозою у випадку “Джонсон&Джонсон” чи двома - в усіх інших. До 19 грудня і після, - пише Сергій.

Нагадаємо, що Зеленський пообіцяв кожному по 1 тисячі грн за повну вакцинацію від COVID-19. За словами Зеленського, програма стартує 19 грудня. До кінця року на неї буде виділено близько 3 млрд грн і стільки ж – на початку 2022 року.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
За минулу добу в Україні зафіксовано понад 6 тисяч нових випадків Covid-19 За минулу добу в Україні зафіксовано понад 6 тисяч нових випадків Covid-19
Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
Українцям додадуть ще одне планове щеплення: Ляшко озвучив подробиці Українцям додадуть ще одне планове щеплення: Ляшко озвучив подробиці
Міністерство охорони здоров'я планує додати нове щеплення до національного календаря вакцинації щеплень. Воно буде безкоштовним.
"Тисячі Зеленського" бути: коли і як витрачати? "Тисячі Зеленського" бути: коли і як витрачати?
Рада ухвалила закон про «тисячу» від Зеленського.
Loading...
Load next