Зеленський пообіцяв кожному по 1 тисячі грн за повну вакцинацію від COVID-19 (відео)

Зеленський пообіцяв кожному по 1 тисячі грн за повну вакцинацію від COVID-19 (відео)
За словами Зеленського, програма стартує 19 грудня. До кінця року на неї буде виділено близько 3 млрд грн і стільки ж – на початку 2022 року.

Українці, які двічі вакцинувалися від Covid-19, зможуть отримати від держави 1 тисячу гривень. Про це заявив президент України Володимир Зеленський. 

Кожен, хто отримав дві вакцини, зможе отримати 1 тисячу гривень. Швидко та зручно – тобто через застосунок «Дія». За ці гроші можна буде придбати абонемент до спортзалу або фітнес-клубу, відвідати кінотеатр, театр, музей, концертний зал або виставковий центр або купити квитки для подорожей усередині країни, – сказав президент у відеозверненні 15 листопада.

За інформацією президента, громадяни України, які не мають додатку "Дія", перш за все, люди похилого віку, теж зможуть отримати ці гроші. Інші методи, які допоможуть це зробити, будуть опубліковані в найближчий час. 

Варто зауважити, що на даний момент, в державі повністю вакциновано від коронавірусу понад 8,7 млн людей або трохи більше, ніж 21% від усього населення.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Верховна Рада буде закрита для депутатів без сертифікатів вакцинації або негативного ПЛР-тесту чи довідки про одужання.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський заявив, що в Україні ситуація з коронавірусом покращується, однак потрібно більше щеплень Зеленський заявив, що в Україні ситуація з коронавірусом покращується, однак потрібно більше щеплень
Президент України Володимир Зеленський повідомив, що ситуація із COVID-19 в країні покращується, адже за останніх 6 тижнів епідемічні показники щодо поширення коронавірусу стабілізувалися.
В Україні вакцину від COVID-19 купуватимуть за кошти з розмитнення "євроблях" В Україні вакцину від COVID-19 купуватимуть за кошти з розмитнення "євроблях"
Уряд пропонуватиме Верховній Раді виділити додаткові 1,4 млрд гривень від розмитнення автомобілів на єврономерах на програму боротьби з коронавірусом.
В Україні за минулу добу зафіксовано понад 14 тисяч нових випадків COVID-19 В Україні за минулу добу зафіксовано понад 14 тисяч нових випадків COVID-19
91,1 % госпіталізованих із COVID-19 минулого тижня - невакциновані та не мали жодної дози антиковідної вакцини.
Loading...
Load next