Голова Фонду Держмайна Сенниченко подав у відставку (відео)

Голова Фонду Держмайна Сенниченко подав у відставку (відео)
Голова Фонду держмайна України Дмитро Сенниченко подав заяву про звільнення з посади. Він повідомив, що звільнився за власним бажанням.

Глава Фонду державного майна Дмитро Сенниченко подав у відставку. Про це повідомив Сенниченко на пресконференції, що транслювалася на офіційному каналі ФДМ у YouTube, передає OBOZREVATEL.

Зазначимо, що він був головою фонду понад два роки, кардинально змінивши за період свого керівництва роботу відомства. 

Відставка – це моє особисте бажання та мої плани, – сказав Сенниченко.

Глава фонду зазначив, що в нього були плани провести на посаді саме два роки, про це він розповідав у своєму першому інтерв'ю, яке опублікував на своїй сторінці  у Facebook.

У своєму першому інтерв'ю я сказав, що ставлю собі планку у 2 роки. Я поставив чіткі цілі, зібрав команду та забезпечив процеси, які можуть продовжуватися і без мене. Учора Facebook мені написав: "Два роки минуло". Тому час йти далі... Реформи тривають, – заявив Сенниченко.

Варто зауважити, що наразі він поки залишається на посаді голови ФДМ. Заяву про його відставку має ще розглянути Верховна Рада, точної дати ще поки не відомо. 

Я написав заяву, зустрівся з президентом України, пояснив йому свою мотивацію... Я написав заяву і зареєстрував її у Верховній Раді України та чекаю на рішення. Рішення про моє призначення чи звільнення приймає Верховна Рада. Зараз я працюю, команда працює... Коли буде голосування, я не знаю, – пояснив Сенниченко.

Нагадаємо, раніше Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко повідомив про свою відставку.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Заступник глави МЗС Божок подав у відставку Заступник глави МЗС Божок подав у відставку
Про це він сам повідомив у соцмережах зранку 2 грудня.
Декілька квартир та немала зарплата: декларація співголови партії "За майбутнє" Тараса Батенка
Український політик та співголова партії "За майбутнє", Тарас Батенко, за минулий рік заробив понад 490 тисяч гривень. Про це йдеться у його нещодавно опублікованій декларації.
Нардепи зібрали голоси за відставку Степанова Нардепи зібрали голоси за відставку Степанова
Народні депутати зібрали підписи про позачергове засідання Верховної Ради, де розглянуть питання звільнення Максима Степанова з посади міністра охорони здоров'я.
Loading...
Load next