Міністр культури офіційно подав у відставку

Міністр культури офіційно подав у відставку
Він повідомив, що причиною стало те, що рішення Кабміну про відокремлення Держкіно від МКІП ухвалювалося без погодження з відомством.

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко повідомив про свою відставку. Про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

Забрати Держкіно у Міністерства культури та інформполітики і передати його в управління Кабміну — нелогічно. Це як забрати у компанії транспортний відділ і передати його в управління раді директорів. Такі стиль та підходи щодо управління процесами мене дивують — не мій концепт та цінності, — розказав Ткаченко.

Новина доповнюється...

Тетяна Єрко — pravdatutnews.com

Читайте також
Міністр екології Абрамовський написав заяву на звільнення — Арахамія Міністр екології Абрамовський написав заяву на звільнення — Арахамія
Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що Роман Абрамовський записав заяву про відставку з посади міністра захисту навколишнього середовища та природних ресурсів.
Відставка Степанова: в Офісі президента назвали основні причини звільнення очільника МОЗ Відставка Степанова: в Офісі президента назвали основні причини звільнення очільника МОЗ
Основними причинами відставки Степанова є провал кампанії з вакцинації від Covid-19 і пильну увагу до міністра з боку НАБУ.
Відставка Разумкова: у "Слузі народу" назвала ім'я основного кандидата на посаду спікера ВР Відставка Разумкова: у "Слузі народу" назвала ім'я основного кандидата на посаду спікера ВР
Головним кандидатом на пост спікера парламенту, після ймовірного звільнення Дмитра Разумкова, у партії “Слуга народу” вважають першого заступника спікера ВРУ.
Loading...
Load next