Нагородну зброю Киви дадуть двом учасникам ООС

Нагородну зброю Киви дадуть двом учасникам ООС
Сергію Сідоріну та Назарію Ясінському вручать нагородну зброю МВС.

Народний депутат Ілля Кива здав нагородну зброю МВС. Натомість таку відзнаку отримають двоє нацгвардійців - учасників ООС, які перебувають на Донбасі з 2014 року. Заявив міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський під час виступу в парламенті. Повідомляє УНН.

Сідорін Сергій Володимирович, командир другого батальйону оперативного призначення, який в 14-му році брав участь в ООС і бере. Знешкодив танк ворога і отримав осколкове поранення. І вивів підрозділ з-під масового обстрілу.

Назарій Ясінський, командир першого батальйону оперативного призначення, який в 14-му року до цього року бере участь в ООС, також брав участь у виявленні диверсійних груп, вивів багато бійців з-під вогню, і власне його робота відзначена на найвищому рівні відзнакою “Нагородна зброя”, - розповів Монастирський.

Також він заявив наступне:

Зброя сьогодні буде вручена цим героям, які насправді мають честь і мають право бути відзначеними українською державою такою високою наградою. Така позиція українського народу, така позиція українського уряду.  

Злата Новосельська -  pravdatutnews.com

Читайте також
ТКГ обговорить перенесення перегорів щодо Донбасу з Мінська ТКГ обговорить перенесення перегорів щодо Донбасу з Мінська
Білорусь та її столиця перебувають під великим впливом Росії, тому Мінськ більше не підходить для зустрічей Тристоронньої контактної групи та переговорів щодо ситуації на Донбасі.
У США занепокоєні пошкодженнями цивільної інфраструктури на сході України У США занепокоєні пошкодженнями цивільної інфраструктури на сході України
Посольство Сполучених Штатів Америки у Києві висловило своє занепокоєння повідомленнями про пошкодження цивільної інфраструктури на сході України.
Путін заявив, що Україна не хоче повертати собі Донецьк та Луганськ Путін заявив, що Україна не хоче повертати собі Донецьк та Луганськ
Президент Російської Федерацій переконаний, що його країна зробила усе можливе для того, аби повернути Україні окуповані Донецьку та Луганську області.
Loading...
Load next