"Драми немає", - президент Болгарії про Крим

"Драми немає", - президент Болгарії про Крим
Президент Болгарії пояснив свої слова про "російський" Крим.

Чинний глава Болгарії Румен Радев пояснив свої слова про "російський" Крим. Про це повідомляє bTV.

Драми немає. Питання абсолютно зрозуміле. Анексія Криму – це порушення міжнародного права, але як я говорив минулого вечора, є реалії в політиці і на даний момент Крим належить Росії, – відповів він. 

Нагадаємо, що Президент Болгарії Румен Радев вважає Крим російською територією та заявляє про неефективність антиросійських санкцій ЄС. Відповідну заяву він проголосив на дебатах з опонентом Анастасом Герджиковим. Міністерство закордонних справ України вже відреагувало на цю ситуацію і негайно запросило посла Болгарії в Києві Костадіна Коджабашева.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Президент Болгарії Румен Радев вважає Крим російською територією та заявляє про неефективність антиросійських санкцій ЄС Президент Болгарії Румен Радев вважає Крим російською територією та заявляє про неефективність антиросійських санкцій ЄС
Відповідну заяву він проголосив на дебатах з опонентом Анастасом Герджиковим.
Румен Радєв знову стане президентом Болгарії Румен Радєв знову стане президентом Болгарії
Такі результатів екзит-полів другого туру президентських виборів Болгарії.
Порошенко: домовленості на умовах Кремля небезпечні і для України, і для наших сусідів, і для всього вільного світу Порошенко: домовленості на умовах Кремля небезпечні і для України, і для наших сусідів, і для всього вільного світу
П’ятий Президент, лідер партії "Європейська Солідарність Петро Порошенко вважає так звані "пропозиції" Росії стосовно договору із США про "гарантії безпеки" реваншистською заявкою на новий розподіл світу.
Loading...
Load next