Українських правозахисників депортували з Грузії

Українських правозахисників депортували з Грузії
Віра Ястребова та Павло Лисянський планували влаштувати одиночні пікети на підтримку Михайла Саакашвілі.

Спецслужби Грузії депортували українських правозахисників Віру Ястребову та Павла Лисянського. Повідомляє Корреспондент.net. Вони збиралися влаштувати поодинокі пікети на підтримку ув'язненого Михайла Саакашвілі. 

Сьогодні я та мій колега Павло Лисянський прилетіли до Тбілісі, щоб організувати поодинокі пікети під в'язницею, де перебуває громадянин України Михайло Саакашвілі, та біля особняка олігарха Іванішвілі, який фактично є "смотрящим" РФ над Грузією.

Після прильоту нас одразу затримали представники грузинських спецслужб. У нас забрали документи, допитали, а потім 3,5 години просто тримали у невіданні. Потім під конвоєм нас посадили на літак та відправили до України, - розповіла правозахисниця.

За словами Ястребової, вона повідомила про ситуацію уповноваженому Верховної Ради з прав людини Людмилі Денісовій.

У документах про причину депортації нам не повідомили. А грузинські спецслужби забрали у мене валізу та не повернули, – сказала Ястребова.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Саакашвілі перевезли у військовий госпіталь міста Горі Саакашвілі перевезли у військовий госпіталь міста Горі
Депутат парламенту Давид Сергієнко повідомив журналістам, що госпіталь у Горі працює за стандартами медичної служби НАТО.
Саакашвілі в лікарні провідав депутат грузинського парламенту Вахтанг Кікабідзе Саакашвілі в лікарні провідав депутат грузинського парламенту Вахтанг Кікабідзе
За словами Кікабідзе, Саакашвілі недобре, але він не зломлений, це головне.
Влада Грузії хоче перевести Саакашвілі у військовий госпіталь Влада Грузії хоче перевести Саакашвілі у військовий госпіталь
Влада Грузії пропонує експрезиденту Михеїлу Саакашвілі продовжити лікування в Горійському військовому госпіталі.
Loading...
Load next