Саакашвілі перевезли у військовий госпіталь міста Горі

Саакашвілі перевезли у військовий госпіталь міста Горі
Депутат парламенту Давид Сергієнко повідомив журналістам, що госпіталь у Горі працює за стандартами медичної служби НАТО.

Міхеіла Саакашвілі вночі вдалося доставити до військового шпиталю у місті Горі. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна, посилаючись на грузинські ЗМІ.

Колона поліцейських автомашин та два реанімобілі, в одному з яких перебував Саакашвілі, в'їхали на територію шпиталю. Біля прохідної є адвокати, мати екс-президента Гіулі Аласанія. Особистого лікаря Саакашвілі Ніколоза Кіпшидзе пропустили на територію шпиталю, - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, раніше міністр охорони здоров'я Грузії Катерина Тикарадзе оглянула шпиталь та повідомила журналістам, що він є технічно оснащений і у ньому працюють високопрофесійні фахівці. 

Нагадаємо, омбудсмен Грузії Ніно Ломджарія заявила, що в експрезидента Міхеіла Саакашвілі, який перебуває в ув'язненні, розвинулося небезпечне ускладнення — судоми, зумовлені енцефалопатією Верніке.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Влада заграє з Іраном і Росією" : Саакашвілі звинуватив уряд Грузії у відході від Заходу та наголосив на санкціях "Влада заграє з Іраном і Росією" : Саакашвілі звинуватив уряд Грузії у відході від Заходу та наголосив на санкціях
Саакашвілі порекомендував Конгресу США ввести санкції щодо порушників прав людини в республіці.
"Прийняв рішення вбити мене": Саакашвілі заявив, що через лікування у військовому шпиталі йому стало ще гірше "Прийняв рішення вбити мене": Саакашвілі заявив, що через лікування у військовому шпиталі йому стало ще гірше
У Грузії Саакашвілі проходить у декількох кримінальних провадженнях.
Саакашвілі офіційно припинив голодування — ЗМІ Саакашвілі офіційно припинив голодування — ЗМІ
Особистий лікар Саакашвілі Ноколоз Кіпшидзе заявив, що колишній президент Саакашвілі офіційно скасував голодування відразу після того, як його перевели в Горійський військовий госпіталь.
Loading...
Load next