Незадекларований будинок за 600 тисяч доларів: у глави управління ДПСУ провели обшуки

Незадекларований будинок за 600 тисяч доларів: у глави управління ДПСУ провели обшуки
Нещодавно Сергія Мула хотіли звільнити, проте йому вдалося "владнати це питання".

На робочому місці начальника Південного регіонального управління (м. Одеса) Держприкордонслужби України Сергія Мула та у його житлі справді пройшли обшуки. Підставою для їх проведення стала не зазначена в декларації нерухомість. Про це повідомляє "Obozrevatel" з посиланням на "власні джерела".

Обшуки пройшли в Одесі та Київській області. Слідчі дії провели співробітники Національного антикорупційного бюро та Державного бюро розслідувань.

Основна претензія – це не вказаний у декларації будинок під Києвом вартістю 600 тисяч доларів, – заявило джерело.

Зазначено також, що заощадження також були виявлені, однак точних даних про суму поки що немає. За словами співрозмовників "Obozrevatel", нещодавно Мула хотіли звільнити, проте йому вдалося "владнати це питання".

Говорили, що його просто переведуть начальником в інше регіональне управління, але потім пройшли обшуки, – стверджує джерело.

За його словами, зараз Мул нібито перебуває у відпустці, його не заарештовано. Останню декларацію чиновник подав у березні 2021 року. У ній зазначено, що родина генерал-майора володіє:

  • квартирою в Борисполі;
  • гаражем;
  •  шістьма земельними ділянками у Бориспільському районі Київської області;
  •  автомобілем Volkswagen Passat B8.

Також у декларації зазначено, що Мул має авторське право на науковий твір "Комплекс тестів, що дозволяють оцінити психологічну готовність кандидата до виконання майбутніх посадових обов'язків".

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Мер Чернігова вважає обшуки на комунальних підприємствах тиском на нього особисто Мер Чернігова вважає обшуки на комунальних підприємствах тиском на нього особисто
Мер Чернігова Владислав Атрошенко розцінив масові обшуки на комунальних підприємствах міста як тиск на незгодних.
Обшуки у Киви (відео) Обшуки у Киви (відео)
У нардепа від партії Опозиційна платформа — За життя Іллі Киви проходять обшуки, заявив його колега по фракції Вадим Рабінович.
Реакція нардепа Киви на обшуки (відео) Реакція нардепа Киви на обшуки (відео)
У нардепа від партії Опозиційна платформа — За життя Іллі Киви проходять обшуки, заявив його колега по фракції Вадим Рабінович.
Loading...
Load next