"Це спільна розвага" у президента. Лерос оприлюднив відео, на якому нібито Лещенко щось нюхає

"Це спільна розвага" у президента. Лерос оприлюднив відео, на якому нібито Лещенко щось нюхає
У соцмережі з'явилося відео із чоловіком, схожим на члена Наглядової ради «Укрзалізниці» та блогера Сергія Лещенка, який нібито вдихає невідому речовину.

В соцмережах почали поширювати відеоролик, де людина, яка схожа на екснардепа, колишнього члена наглядової ради "Укрзалізниці" Сергія Лещенка, через трубку нюхає невідому речовину. Сам політик уже прокоментував відео. Як повідомляється, ролик опублікували в анонімному телеграм-каналі "Регент".

Зазначається, що він був поширений два рази, спочатку його підписали: "Слава Укрзалізниці!", а потім "Червень 2021. Далі буде".

На відео можна побачити, як герой ролика сидить наодинці за столом в приміщенні, яке нагадує офіс. Він одягнений у світлу водолазку і чорний піджак, який відсилає до вбрання на аватарці Лещенка у Facebook.

Пізніше відео опублікував вже і скандальний позафракційний народний депутат Гео Лерос.

Тепер розкрито таємницю маячні Сергія Лещенка. Мені вже підтвердили, що відео – не фейк", – написав він. Нардеп також заявив, що "це спільна розвага" у президента Володимира Зеленського, глави Офісу президента Андрія Єрмака та їхнього оточення.

Свою чергою, Лещенко написав у Facebook пост, в якому іронізує цю ситуацію, вказуючи на моменти, які, на його думку, є невірогідними. 

Шок! Сенсація! На анонімних Telegram-каналах вийшло відео, де начебто я щось нюхаю, імовірно, кокс. Із цього приводу маю декілька питань та зауважень, – написав він і запитав, чому ролик вийшов на анонімному Telegram-каналі, а не у "Свободі слова Савіка Шустера" на ТРК "Україна".

Друге. Якщо підписуєте, що це червень, то одягайте мене в футболку або сорочку, а не в шерстяний піджак та шерстяну світлу водолазку. Я їх ношу в холоди. Третє. Домалюйте ще обручку на правій руці. Я її ніколи не знімаю, а на "відео" чомусь немає. Четверте. Підтверджую, що найкращий кокс із Авдіївського коксохіму Ріната Ахметова, – заявив Лещенко.

Він також назвав показовим, що відео поширив саме Лерос, і, за його словами, телеканал "Прямий".

Наркотики – це фішка цього ТБ-каналу ще з президентських виборів 2019 року, – зазначив політик.

Читаючи коментарі під постом Лещенка, підписники звернули увагу на те, що ролику треба дібрати "саундтрек у стилі техно", а Лещенко називає це "п'ятим промахом". У стилі техно виступає дружина Лещенка Анастасія Топольська (вона ж DJ Настя).

Коли ж один із читачів поставив пряме питання так "нюхав чи ні", Лещенко відповів, що ні.

Лерос пізніше написав окремий пост на відповідь Лещенка.

Для уважних, Лещенко своїм постом не спростував, що це не він на відео! Одразу спі*дів, що в нього немає такої водолазки та піджака, але це ми викрили в попередньому пості. Про те, коли відео зняте, мені невідомо. Про обручку: мені в тій якості не видно, чи є на його руці обручка, але буквально кілька фото доводять, що аргумент Лещенко, ніби він її ніколи не знімав - теж пі*деж! Всім на добраніч, а Сергій, думаю, обнюхався, тому всю ніч бігатиме коментувати під кожним постом, - висловився нардеп.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Звинувачує Зеленського: Лерос знайшов пристрій для стеження під своїм авто (фото) Звинувачує Зеленського: Лерос знайшов пристрій для стеження під своїм авто (фото)
Нардеп Лерос заявив, що знайшов під своїм автомобілем засіб для відстеження місцезнаходження. У всьому звинувачує Офіс президента.
Справу нардепа Гео Лероса направили до суду Справу нардепа Гео Лероса направили до суду
11 листопада Леросу вручили підозру за непристойний жест, який він показав під час виступу з трибуни Верховної Ради, 4 листопада, у бік керівництва країни.
Loading...
Load next