"Не бачу взагалі сенсу обговорювати цю особу", — нардепка "Слуги народу" про Лероса та виключення нардепів з фракції

"Не бачу взагалі сенсу обговорювати цю особу", — нардепка "Слуги народу" про Лероса та виключення нардепів з фракції
Очікується зміна голови партії "Слуга народу".

На з'їзді партії "Слуга народу", який відбудеться 15 листопада буде йти обговорення про можливі виключення нардепів зі складу фракції.

Про це в ефірі програми "Сьогодні День Вихідний" на телеканалі "Україна 24" повідомила народна депутатка від "Слуги народу" Олена Мошенець. 

На з'їзді партії в понеділок зміниться голова партії. Не виключено, що будуть додаткові зміни, зокрема в керівних органах партії. Що стосується фракції, можу сказати лише про те, що будуть розглядатися нові виключення зі складу нашої фракції, вони будуть лише розглядатись. Якщо це станеться, має бути відповідне голосування. Якщо голосів вистачить, то не виключаю, що хтось покине лави нашої політичної сили в парламенті, – заявила "слуга народу".

На запитання про те, чи мова йде про Гео Лероса та Дмитра Разумкова, Мошенець відповіла, що Лерос вже довгий час не є членом фракції "Слуга народу" в парламенті. 

Не бачу взагалі сенсу обговорювати цю особу, тим більше в контексті його останніх некоректних дій стосовно України, суспільства і всіх органів влади. Що стосується Дмитра Разумкова, це точно не Дмитро Разумков, це інші наші колеги. Принаймні в порядку денному я не бачу питання, що саме Разумкова хтось планує позбавити мандата.

Мені взагалі здається, що тема навколо Разумкова трішки роздута всілякими потенційними можливостями притягувати до нього увагу. Ми маємо рухатись далі, а не зупинятись на колишніх, які намагаються утримати увагу біля себе, - зауважила нардепка.

Нагадаємо, Дмитро Разумков, якого відсторонили від посади спікера парламенту, заявив, що буде боротися за свій мандат.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Зеленський буде просто "кульгавою качкою": Разумков сумнівається, що "Слуга народу" потрапить до коаліції в наступному парламенті "Зеленський буде просто "кульгавою качкою": Разумков сумнівається, що "Слуга народу" потрапить до коаліції в наступному парламенті
Раніше Разумков заявляв, що не має конфлікту з партією "Слуга народу".
Гетманцев поставив ультиматум Разумкову Гетманцев поставив ультиматум Разумкову
Данило Гетманцев вимагає від Разумкова чіткої відповіді щодо свого політичного місця в "Слузі народу". З його слів, Разумков хоче сконцентрувати на собі політичне майбутнє.
Чому закон про олігархів досі не підписаний: Сергій Магера Чому закон про олігархів досі не підписаний: Сергій Магера
Закон про олігархів покликаний монополізувати ЗМІ в руках президента.
Loading...
Load next