Підсумки пресмарафону Зеленського

Підсумки пресмарафону Зеленського
Основні та найголовніші тези зустрічі.

26 листопада відбувся пресмарафон "30 запитань президенту". 

Основні тези:

  • Про можливий держпереворот: За словами Зеленського, російські спецслужби проштовхують ідею, що «Рінат Ахметов готовий включитись в питання державного перевороту». Сам президент вважає, що таким чином олігарха «намагаються втягнути в боротьбу з владою». 
  • Про справу "вагнерівців" і Бурбу: Володимир Зеленський висловився про Василя Бурбу, колишнього начальника Головного управління розвідки Міноборони. Президент наголосив, що коли прийшов до влади, то хотів його звільнити. Зеленський стверджує, що розвідники не дуже гарно про нього відгукувалися.
  • Про ймовірне вторгнення РФ: Зеленський зазначив, що ймовірність повномасштабної війни з Російською Федерацією зберігається щодня. Він заявив, що керівник Офісу президента Андрій Єрмак має найближчим часом зв'язатися з адміністрацією РФ.
  •  Про Єрмака: Зеленський прокоментував інформацію про те, що Єрмак злив інформацію про вагнергейт: "Єрмак не вбивав людей і не давав такі команди. Єрмак повертав людей із полону та займався обміном. Не доцільно втрачати дійсно потужну людину... Вагнергейт Єрмак не зливав і не мав на це повноважень"

  • Зеленський про Коломойського: Президент прокоментував так звану "медіавійну" щодо каналів Ахметова. Президент заявив, що "в нас нема грошей з бюджету платити Коломойському".

  • Про оліхархів:  Щодо деолігархізації, я вважаю, що ми на початку великого процесу. І ми у прогресі, і ми у великій війні щодо деолігархізації, - сказав глава держави.

  • Про власні помилки: Своїми помилками від назвав: довіра до різних людей у   питанні кадрових рішень; незнання, що таке "спокуса" у Верховній Раді і що так можна любити "крісло".
  • Про Татарова: інформація про повернення Олегу Татарову повноважень невірна: "Жодних повноважень щодо співпраці НАБУ, прокуратури та СБУ йому не повернули".

Після  пресмарафону без інцидентів не обійшлося. Біля кортежу Президента сталася тиснява, яка утворилась із журналістів, яких не пустили на подію, через що журналістка телеканалу "Прямий" впала. У неї забій руки та кров, на місце викликали медиків. Повідомляє Telegram-канал "Инсайдер.ua".

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Залізна завіса часів СРСР здаватиметься раєм: у Росії більше нема майбутнього Залізна завіса часів СРСР здаватиметься раєм: у Росії більше нема майбутнього
Кремлівський фюрер та його найближче оточення, яке розпочало криваву війну з Україною, остаточно підписало вирок Росії. Цілком ймовірно, що країні-агресорці вже через місяць доведеться оголошувати дефолт, однак це лише початок тотальної деградації РФ.
Обговорили жорсткі економічні санкції для Росії: Кулеба зустрівся з Блінкеном у Стокгольмі Обговорили жорсткі економічні санкції для Росії: Кулеба зустрівся з Блінкеном у Стокгольмі
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба перебуває з робочим візитом у Стокгольмі.
"Критично важливо зберігати спокій": у МЗС заявили, що ЗСУ готові давати відсіч "Критично важливо зберігати спокій": у МЗС заявили, що ЗСУ готові давати відсіч
У Білому домі вчора заявили, що Росія може розпочати вторгнення в Україну під час Олімпіади.
Loading...
Load next