"Критично важливо зберігати спокій": у МЗС заявили, що ЗСУ готові давати відсіч

"Критично важливо зберігати спокій": у МЗС заявили, що ЗСУ готові давати відсіч
У Білому домі вчора заявили, що Росія може розпочати вторгнення в Україну під час Олімпіади.

У Міністерстві закордонних справ України зробили заяву щодо заходів із протидії агресивним діям Росії. У МЗС заявили, що критично важливо зберігати спокій, консолідуватися всередині країни. Про це йдеться у заяві МЗС.

Зазначається, що армія та дипломатія роблять все, щоб Україна залишалась стійкою та готовою до різних сценаріїв розвитку подій.

Комплексний пакет стримування Росії, запропонований партнерам Україною в листопаді 2021 року, став ефективним інструментом протидії агресивній політиці Кремля і зараз наша держава має сильну позицію завдяки скоординованим дипломатичним контактам на всіх рівнях, завершенню підготовки в США та ЄС жорстких санкцій, постачанням зброї та наданій макрофінансовій допомозі, — йдеться у заяві.

У міністерстві зауважили, що ЗСУ постійно відстежують розвиток подій і готові давати відсіч будь-яким посяганням на територіальну цілісність та суверенітет України.

Нині критично важливо зберігати спокій, консолідуватися всередині країни, уникати дій, що розхитують стабільність та сіють паніку, — йдеться у заяві.

Українська дипломатія цілодобово перебуває на зв’язку з усіма ключовими партнерам, оперативно отримує необхідну безпекову інформацію, що дозволяє вживати своєчасні дії, додали в МЗС.

Нагадаємо, раніше Кулеба закликав не вірити «апокаліптичним прогнозам».

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Ми за мир у регіоні": Ердоган офіційно заявив, що Туреччина готова стати посередником між Україною та Росією "Ми за мир у регіоні": Ердоган офіційно заявив, що Туреччина готова стати посередником між Україною та Росією
За словами турецького лідера, для цього Анкара налагодила контакти і з українською стороною, і з президентом РФ Володимиром Путіним.
Зеленський у найближчі години поговорить з Байденом Зеленський у найближчі години поговорить з Байденом
Вчора Байден розмовляв з російським президентом Володимиром Путіним.
Інформація про те, що РФ доправляє до кордону з Україною кров та медичні матеріали — не відповідає дійсності, — Маляр Інформація про те, що РФ доправляє до кордону з Україною кров та медичні матеріали — не відповідає дійсності, — Маляр
Про це заступник міністра оборони Ганна Маляр написала у фейсбуці.
Loading...
Load next