"Така вже операція була!", - Геннадій Москаль про "Справу вагнерівців"

"Така вже операція була!", - Геннадій Москаль про "Справу вагнерівців"
"...Москаль не підбирає слів про Зеленського.." підписав відеоблог Олексій Гончаренко.

У новому випуску Олексія Гончаренка "Гончаренко рулить!" Геннадій Москаль відверто висловлювався про владу Зеленського та "вагнергейт".

Про "тисячу" Зеленського

Політика цікавить як скористаються цими грошима жителі сіл. Спортклубів, кінотеатрів та концертних майданчиків у селах, переважно, немає. Геннадій зауважив, що Зеленський "не був у селі", тому не знає, що там ця "тисяча"потрібна на інші речі.

Про "Вагнерівці"

Геннадій Москаль розказав цікаву історію про побудову операції "Вагнергейт", яка була скопійована з контррозвідувальної операції Державного політичного управління Радянського Союзу.  

Операція "Трест" проходила в 1921—1926 рр., для неї була створена фальшива організація антибільшовицького підпілля, «Монархічний союз Центральної Росії», для того, аби допомогти ОДПУ виявити справжніх монархістів та антибільшовиків. До успіхів «Тресту» належить заманювання Бориса Савінкова і Сіднея Рейлі в Радянський Союз, де вони були заарештовані та страчені.

Настільки була унікальна операція. Подивіться в YouTube "Операція "Трест". Керівник створених  контррозвідувальних підрозділів.... Він розробив цю операцію, де виманив верхушку Білої Гвардії. Якраз по такому ж сценарію, по якому і робило Головне управління розвідки. 
Така вже операція була. Вона викладається в усіх розвідувальних і контррозвідувальних навчальних закладах світу. І ніхто її не міг повторити. І вперше це повторило наше Головне управління розвідки, - Геннадій Москаль.

Про смерть мера Кривого Рогу 

Тіло мера Кривого Рогу знайшов знайомий загиблого. У поліцію про смерть повідомили близько 16:00. За попередньою інформацією, Павлова з вогнепальним пораненням знайшли на веранді власного будинку.

Настільки тупе сьогодні Міністерство внутрішніх справ.... Ну поясніть людям: де патрон з якого він застрелився? поясніть. Ви ж не можете нічого абсолютно пояснити, - обурюється Геннадій

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Ми за мир у регіоні": Ердоган офіційно заявив, що Туреччина готова стати посередником між Україною та Росією "Ми за мир у регіоні": Ердоган офіційно заявив, що Туреччина готова стати посередником між Україною та Росією
За словами турецького лідера, для цього Анкара налагодила контакти і з українською стороною, і з президентом РФ Володимиром Путіним.
"Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони "Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони
За його словами, необхідно у максимально стислі терміни завершити процес формування Командування Сил територіальної оборони ЗСУ.
Михайло Подоляк відреагував на опублікування Яніною Соколовою документів про "вагнерівців" Михайло Подоляк відреагував на опублікування Яніною Соколовою документів про "вагнерівців"
Офісу президента не сподобалося, які документи оприлюднила Соколова.
Loading...
Load next