Зеленський вніс в Раду законопроєкт про громадянство для діаспори (оновлено)

Зеленський вніс в Раду законопроєкт про громадянство для діаспори (оновлено)
Відповідно до статті 106 Конституції України, щороку Президент звертається до Верховної Ради із посланням про внутрішнє і зовнішнє становище України.

Президент України Володимир Зеленський вніс в парламент законопроєкт про громадянство для діаспори. Про це йдеться на сайті Ради.

Зазначається, що дата внесення — 2 грудня

Додамо, що президент України вніс відповідний законопроект до Ради сьогодні. Номер документу - 6368

Внесений президентом Володимиром Зеленським законопроєкт передбачає дозвіл для українців офіційно мати громадянства чи підданства інших країн. Однак у правових відносинах на території України особи з множинним громадянством залишаюся виключно громадянами нашої країни.

Варто зауважити, що під час звернення глава держави заявив, що внесе до парламенту законопроєкт про подвійне громадянство. За його словами, для українців, які мешкають у США, Канаді, ЄС, є важливим питання множинного громадянства.

Нагадаємо, 1 грудня Володимир Зеленський виступав зі зверненням у Верховній Раді. 

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Рада ухвалила держбюджет-2022: основні показники Рада ухвалила держбюджет-2022: основні показники
Витрати на національну безпеку та оборону підвищили на 3,7 мільярда, зокрема, на Збройні сили України – 2,5 мільярда.
Парламент України схвалив законопроєкт щодо ув'язнення за брехню в деклараціях Парламент України схвалив законопроєкт щодо ув'язнення за брехню в деклараціях
Верховна Рада у другому читанні ухвалила президентський законопроєкт про відновлення позбавлення волі за брехню у деклараціях.
Депутати "обмінюються" родичами: у ВР платять мільйони з бюджету родичам колег (відео) Депутати "обмінюються" родичами: у ВР платять мільйони з бюджету родичам колег (відео)
На оплату праці цих родичів-помічників лише у 2021 році витратили майже 2 млн грн з держбюджету, а за два роки понад — 4,5 млн.
Loading...
Load next