Українці зможуть літати до Ісландіїї без пересадок

Українці зможуть літати до Ісландіїї без пересадок
Відповідну угоду підписали міністри України та Ісландії.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба та міністерка закордонних справ Ісландії Тордіс Колбрун Рейкдал Гилфадоттір на полях засідання Ради міністрів закордонних справ ОБСЄ в Стокгольмі підписали угоду про повітряне сполучення. Про це інформує пресслужба МЗС України.

Угода створює можливість регулярного прямого авіасполучення між Україною та Ісландією.

Угода не лише дозволить з’єднати Україну та Ісландію прямими регулярними авіарейсами. Вона створить нові можливості для подорожей українців та додатково відкриє нашу країну світові.

Крім того, регулярне авіасполучення сприятиме розвитку туризму, бізнесу та міжлюдських зв’язків, що додатково розвине відносини між нашими дружніми країнами, — підкреслив Дмитро Кулеба. 

Дмитро Кулеба також висловив вдячність Ісландії за послідовну підтримку України в протистоянні агресивним діям РФ, зокрема участь в інавгураційному саміті Кримської платформи, підтримку українських ініціатив у міжнародних організаціях. 

Глави дипломатичних відомств обговорили перспективи розвитку двосторонньої співпраці, зокрема, у сфері геотермальної енергетики. 

Злата Новосельська pravdatutnews.com

 

Читайте також
Президент Білорусі заявив, що підтримає Росію у разі заворушень на кордоні з Україною Президент Білорусі заявив, що підтримає Росію у разі заворушень на кордоні з Україною
Лукашенко пообіцяв, що у разі "війнушки" на Донбасі Білорусь не залишиться осторонь.
Угорщина підписала з Росією контракт про постачання газу в обхід України: МЗС звернеться до ЄС Угорщина підписала з Росією контракт про постачання газу в обхід України: МЗС звернеться до ЄС
Міністерство закордонних справ України висловило розчарування через підписання Угорщиною і Росією довгострокового контракту про постачання газу в обхід України.
Глава Європарламенту закликав посилити санкції проти Росії Глава Європарламенту закликав посилити санкції проти Росії
Голова Європейського парламенту Девід Сассолі закликав посилити санкції проти Росії. У ЄС з Російською Федерацією зараз "дуже напружені" відносини.
Loading...
Load next