"Жорстка кампанія режиму Лукашенка": Монастирський і Квін обговорили гарантування безпеки українських кордонів

"Жорстка кампанія режиму Лукашенка": Монастирський і Квін обговорили гарантування безпеки українських кордонів
Сполучені Штати підтримують суверенітет і територіальну цілісність України.

Тимчасовий повірений у справах США в Україні Крістіна Квін сьогодні зустрілася з міністром внутрішніх справ України Денисом Монастирським, повідомляє пресслужба посольства США.

Провели важливу зустріч з міністром Монастирським щодо продовження співпраці з питань безпеки кордонів, зокрема щодо викликів, які виникають унаслідок жорсткої кампанії режиму Лукашенка з організації та примусового перенаправлення потоків нелегальних мігрантів, - зазначається в повідомленні в соцмережі Twitter.

Своєю чергою, посольство США привітало українських військовослужбовців із Днем Збройних сил України й подякувало за самопожертву й хоробрість.

Від імені посольства США й тисяч американських військових, які проходили та проходять навчання разом з українськими солдатами й офіцерами, вітаю з Днем Збройних сил України. Ми вдячні всім, хто служив і служить заради захисту України. Ваші самопожертва і хоробрість стали прикладом для усіх", - заявила старший представник Міністерства оборони США, аташе з питань оборони полковник Бріттані Стюарт у відеозверненні, яке розміщене на сторінці посольства США в Україні в Twitter.

Вона зауважила, що російська агресія проти України триває, і наголосила, що Сполучені Штати підтримують суверенітет і територіальну цілісність України.

Сьогодні ми віддаємо шану тим, хто загинув або отримав поранення, і ми вітаємо тих, хто продовжує захищати Україну. Україна не має кращого партнера, ніж США, - зазначила Стюарт.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
США передадуть Україні швидкісні  бойові катери Mark VI вже у наступному році США передадуть Україні швидкісні бойові катери Mark VI вже у наступному році
США передадуть Україні модернізовані бойові катери. Крім того, український флот поповниться протимінними кораблями і сучасними ракетними катерами.
"Це не зрада": в Україні пояснили чому США відмовилось направляти свої кораблі "Це не зрада": в Україні пояснили чому США відмовилось направляти свої кораблі
Адмірал Воєнно-Морських сил України, Ігор Воронченко розповів, що відмова американців вводити свої військові кораблі у води Чорного моря - це не зрада. Наразі американська флотилія залишається у Середземномор'ї.
США попередила Росію, що чекає на неї у випадку агресії проти України США попередила Росію, що чекає на неї у випадку агресії проти України
Держсекретар США повідомив, що якщо Російська Федерація діятиме нерозважливо або агресивно щодо України, Вашингтон реагуватиме на її дії.
Loading...
Load next