"Вдається покласти на лопатки права людини": "слуга народу" розкритикувала Білла Гейтса за вакцинацію

"Вдається покласти на лопатки права людини": "слуга народу" розкритикувала Білла Гейтса за вакцинацію
Варто зазначити, що нардепка Ліза Богуцька називає коронавірусну хворобу "уявною".

Нардепка "Слуги народу" Ліза Богуцька іронізує з приводу вакцинації та називає хворобу COVID-19 "уявною". Про це депутатка повідомила у Facebook. 

Білл Гейтс незадоволений, що не так розподіляються мільярди вакцин. Сказав, що нарощуватиме їхнє виробництво. А що це означає? Все просто. Після Омікрона виявились нові, більш замовні штами, які спокійно обійдуть три дози, але четверта їх обов'язково зупинить. Потім виявиться, що п'ята - найефективніша і т.д. Схоже, що "соросятам" заздрісну конкуренцію починають складати "гейценята". У них більш ефективно вдається покласти на лопатки і демократію, і права людини, - йдеться в повідомленні. 

Також вона засуджує те, що потрібно вакцинувати дітей віком від 5 років.

Віктор Ляшко заявив, що Захід уже починає вакцинувати дітей віком від 5 років. І, мовляв, незабаром це прийде до нас. І він, Віктор, це вітає. Думаю, що не треба зупинятись на дітях від 5 років. Дітям до п'яти вакцина може знадобитися. Причому одразу в пологовому будинку. Хоча і це не межа. Справжнім ноу-хау гейценят стане вакцинація сперматозоїдів. Ну, щоб одним махом убити в них не тільки уявний ковід, але й шкідливі звички, наприклад, куріння, пияцтво та вільнодумство. Читаю, що Білл Гейтс - філантроп. І одразу запитую себе: мільярди вакцин, які мають стати трильйонами доларів - це суть філантропії?, - підсумувала Богуцька. 

 

 

Водночас в коментарях до допису один із прихильників президента Володимира Зеленського Євген Середа написав, що Біллу Гейтсу нібито подобається "дивитись на масові страти та страждання людей" та додав, що "людство в реальній небезпеці". 

Своєю чергою американська Pfizer та німецька BioNTech 8 грудня опублікували перші попередні дані лабораторного дослідження ефективності своєї вакцини проти нового штаму «Омікрон». Згідно з їхніми дослідженням, для нейтралізації нового штаму коронавірусу необхідно не дві, а три дози препарату. Про це повідомляє Reuters.

Зазначається, що плазма крові людей, які отримали дві дози вакцини, показала у 25 разів менший рівень вироблення нейтралізувальних антитіл до Омікрону, ніж до початкового варіанту коронавірусу, розповідається в дослідженні.

Додамо, що після третьої дози рівень антитіл до Омікрону відповідає рівню антитіл до початкового «уханьського» варіанта після двох доз вакцини.

Також повідомляється, що на крайній випадок дві дози вакцини все одно забезпечують захист від важкого перебігу хвороби шляхом формування специфічних Т-лімфоцитів, що мало чутливі до мутацій спайкового білка.

Варто зауважити, що компанії працюють над специфічною вакциною проти штаму «Омікрон» та розраховують на її створення до березня.

Хоча дві дози вакцини можуть захищати від важкого захворювання, викликаного омікрон-штамом, з попередніх даних випливає, що третя доза покращує захис», – заявив керівник Pfizer Альберт Бурла.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що в'їзд до України низці іноземців через Омікрон заборонено.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Україна скоротила термін дії COVID-сертифіката про одужання Україна скоротила термін дії COVID-сертифіката про одужання
Кабінет міністрів України скоротив дію COVID-сертифіката про одужання — зі 180 до 105 днів.
Дітям "ковідну тисячу" даватимуть на позашкільну освіту Дітям "ковідну тисячу" даватимуть на позашкільну освіту
Дітям в Україні дозволять витрачати тисячу гривень від держави за вакцинацію проти коронавірусу на позашкільну освіту.
За минулу добу в Україні зафіксовано понад 12 тисяч нових випадків Covid-19 За минулу добу в Україні зафіксовано понад 12 тисяч нових випадків Covid-19
Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
Loading...
Load next