20 млн доларів для посилення північного і східного кордонів України виділять США

20 млн доларів для посилення північного і східного кордонів України виділять США
Проєкт стартує з січня наступного року.

Держприкордонслужба України та посольство США підписали план спільних дій щодо зміцнення ділянок пінвнічного та східного кордонів України з фінансовою підтримкою Вашингтона у 20 млн.доларів США. Про це повідомила Держприкордонслужба України у Facebook.

На Черкащині був підписаний План спільних дій між Держприкордонслужбою України та посольством США в Україні, - проінформувала служба.

Проєкт передбачає можливість надання Держприкордонслужбі:

  • безпілотних авіаційних систем;
  • спецтранспорту;
  • засобів відеомоніторингу, зв’язку;
  • екіпірування.

У свою чергу начальниця відділу з міжнародних питань у сфері боротьби з незаконним обігом наркотиків та правоохоронних питань Посольства США в Україні Сара Лангенкамп акцентувала увагу на тісній та довготривалій співпраці з Держприкордонслужбою України та Міжнародною організацією з міграції в Україні.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
США надали понад 150 мільйонів фінансової допомоги на розвиток України США надали понад 150 мільйонів фінансової допомоги на розвиток України
Сполучені Штати Америки надали фінансову допомогу для розвитку України, зокрема на розширення судової реформи та протидії агресії з боку Рос. Загальна сума американської допомоги становить 155 мільйонів доларів.
США стежитиме за відведенням російських військ від кордонів України США стежитиме за відведенням російських військ від кордонів України
Сполучені Штати Америки стежитимуть за ситуацією поблизу українського кордону після заяви Росії про завершення військових навчань і відведення їхніх військ.
США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу
Конгрес Сполучених Штатів Америки ухвалив надання додаткових 150 мільйонів доларів допомоги Україні. Зокрема кошти направлять на покращення ситуації у сфері військової безпеки.
Loading...
Load next