Замовлення токшоу у Пальчевського за 12 млн: "слуга народу" Кравчук запропонувала оцінювати телеканал "Дом" за контентом

Замовлення токшоу у Пальчевського за 12 млн: "слуга народу" Кравчук запропонувала оцінювати телеканал "Дом" за контентом
Державне підприємство "Мультимедійна платформа іномовлення України" (телеканали "Дом" та "UATV") має намір виділили понад 12 млн грн на створення соціального шоу "Про життя з Андрієм Пальчевським".

Заступник керівника фракції "Слуга народу", голова підкомітету з питань інформаційної політики Євгенія Кравчук припускає, що були проведені соціологічні дослідження чи опитування жителів підконтрольних територій щодо контенту на телеканалі "Дом". Про це вона розповіла в інтерв’ю журналістам у Верховній Раді, передає Цензор.НЕТ.

Зазначається, що вона запропонувала оцінювати телеканал за контентом. 

У будь-якому випадку у нас є медійний регулятор, який слідкує за ефірним мовленням будь-якого каналу. Тут же йдеться не про прізвище ведучого, а як він себе поводить в ефірі, про що йдеться у програмі. Пальчевський не тільки політик, він багато років працює на телебаченні, тому зможе збудувати редакційну політику, яка не викликатиме якихось питань, — заявила Кравчук.

Також голова підкомітету зауважила, що гроші платників податків мають використовуватися ефективно.

Якщо у цієї програми (Пальчевського) будуть хороші показники, якщо там не буде якогось контенту, який викликає дискусій чи зауважень з боку регулятора, то чому би й ні?! Нам що прізвище не подобається?! — додала Кравчук. 

За словами політика важливо, щоб глядачі дивилися телеканал "Дом".

Враховуючи, що я бачила там за останні місяці, то вважаю, звичайно, має бути якесь перезавантаження, якийсь кращий контент, тому що показували старі радянські фільми. Не думаю, що це приверне увагу глядачів. Можливо, це зможуть зробити такі гострі соціальні токшоу. Бо люди ж можуть обирати між Малаховим на НТВ, бо вони дивляться і російське телебачення, і цим шоу (Пальчевського), — пояснила "слуга народу".

Нагадаємо, державний телеканал "Дом" замовив Пальчевському токшоу за 12 мільйонів гривень. 

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

 

 

Читайте також
"Як я можу впливати на контент, який вони продукують?": Верещук про ток-шоу з Пальчевським на телеканалі "Дом" "Як я можу впливати на контент, який вони продукують?": Верещук про ток-шоу з Пальчевським на телеканалі "Дом"
Вона наголосила, що канал діє "цілком суверенно" від неї, тому що законодавство їм це дозволяє.
В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі
Російська Федерація відреагувала на запрошення українського президента щодо зустрічі з Путіним на Донбасі, де йде війна. Росія вважає, що ця зустріч не має ніякого сенсу.
Зеленський сьогодні відвідає Донбас Зеленський сьогодні відвідає Донбас
Про це заявив співрозмовник, близький до Офісу президента. Наразі інформації про деталі поїздки немає.
Loading...
Load next