"Інші країни Балтії розуміють, що таке РФ": Данілов заявив, що Росія не обмежується військовими діями в Україні

"Інші країни Балтії розуміють, що таке РФ": Данілов заявив, що Росія не обмежується військовими діями в Україні
Офіційно РФ не визнає свого вторгнення в Україну, попри надані Україною факти та докази.

Російська агресія проти України не обмежується військовими діями, Кремль також намагається діяти в Україні за допомогою своєї "п'ятої колони". Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов під час зустрічі із послом Латвії Ілгварсом Клявою, повідомляє пресслужба РНБО.

Зазначається, що під час зустрічі сторонам вдалося обговорити нинішню ситуацію в Україні та світі, звернувши увагу на ситуацію на Сході України щодо гібридної агресії Росії.

За інформацією Данілова, не дивлячись на те, що ситуація на фронті у зв'язку з діями РФ залишається складною, Україна готова надати агресору адекватну відповідь.



Ми готові до будь-якого розвитку подій. З 1 січня наступного року повністю запрацює закон України про основи національного спротиву, наші сили територіальної оборони та здатність суспільства до опору будуть значно посилені, — нагадав він.

Секретар РНБО підкреслив, що для ефективної протидії агресивним діям РФ потрібна консолідація зусиль "справжніх партнерів".

Латвія та інші країни Балтії розуміють, що таке РФ, — додав він.

Своєю чергою латвійський посол запевнив, що Латвія завжди підтримує Україну на її шляху до оновлення суверенітету та територіальної цілісності щодо окупованих територій.

Також посол висловив готовність Латвії поглиблювати співпрацю з Україною та продовжувати підтримувати її на міжнародній арені.

Нагадаємо, раніше Данілов заявив про створення територіальної оборони.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони "Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони
За його словами, необхідно у максимально стислі терміни завершити процес формування Командування Сил територіальної оборони ЗСУ.
Росія попередила Україну про "різанину" на Донбасі у разі зміни Мінських угод Росія попередила Україну про "різанину" на Донбасі у разі зміни Мінських угод
Міністр закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров заявив, що зміни у Мінських угодах можуть призвести до неминучої “різанини на Донбасі”.
Loading...
Load next