"Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони

"Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони
За його словами, необхідно у максимально стислі терміни завершити процес формування Командування Сил територіальної оборони ЗСУ.

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що створення територіальної оборони потрібно завершити в стислі терміни. Мова йде про особливість загрози російського вторгнення. Про це повідомляє пресслужба РНБО.

Зазначається, що Олексій Данілов провів міжвідомчу нараду, яка стосується вимог закону щодо основ національного спротиву, який набуває чинності з 1 січня 2022 року.

В умовах ескалації гібридної агресії РФ, загострення ситуації навколо наших кордонів цей закон є одним з фундаментальних запобіжників, механізмом реалізації концепції всеосяжної оборони нашої держави, - заявив він.

За його інформацією, потрібно в максимально стислі терміни закінчити процес щодо формування командування сил територіальної оборони ЗСУ, регіональних органів військового управління, бригад і батальйонів сил територіальної оборони з урахуванням рівня загроз в кожному регіоні України.

Всі рішення необхідно приймати з точки зору національних інтересів, - зауважив Данілов, підкресливши доцільність перегляду підходу до розміщення і комплектації підрозділів територіальної оборони.

Нагадаємо, раніше Данілов у прямому ефірі пояснив, для чого Росія пересуває свої війська на кордоні.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
"Це наша земля, ми своє нікому не віддамо", — Данілов про вирішення гібридної війни з Росією "Це наша земля, ми своє нікому не віддамо", — Данілов про вирішення гібридної війни з Росією
Олексій Данілов заявив, що Україна готова до посилення охорони свого кордону через військові дії держави-агресора.
"Більше схоже на Каїна та Авеля", - Зеленський прокоментував статтю Путіна (відео) "Більше схоже на Каїна та Авеля", - Зеленський прокоментував статтю Путіна (відео)
Після прочитання деяких частин статті президента РФ, Зеленський зазначив, що може тільки позаздрити Путіну, оскільки особисто він немає скільки вільного часу.
Loading...
Load next