"Нічого йому не буде": Разумков про скандал зі "слугою народу" Галушком

"Нічого йому не буде": Разумков про скандал зі "слугою народу" Галушком
За його словами, в Україні зараз відсутні механізми, які б дозволяли відібрати мандат у депутата за образу правоохоронців.

Народний депутат з фракції "Слуга народу" Микола Галушко не понесе жодного покарання за нецензурну лайку на адресу патрульних поліцейських. Про це в ефірі телеканалу "Україна 24" сказав ексспікер ВР Дмитро Разумков.

Він зазначив, що в Україні наразі відсутні механізми, які б дозволяли відібрати мандат у депутата за образу правоохоронців.

На жаль, сьогодні у нас відсутній механізм позбавлення мандату. Хоча з інакодумцями — їх шукають. А ті, хто так роблять (ображають поліцейських), ну... Це ж не перший випадок. У нас були ДТП, після яких не можуть по всій трасі знайти камери та подивитися, хто був за кермом, — зауважив Разумков.

Також він прокоментував скандал навколо депутата Миколи Галушко.

Мою позицію знають усі. Я дуже часто повторював депутатам: коли ти щось робиш, треба спочатку подумати. Краще подумати, перш ніж ти говориш. Цю ситуацію я навіть не знаю, як коментувати, бо не подумав — тут не підходить, зробив і не подумав — теж не підходить. Це називається обнаглів, —запевнив ексспікер ВР.

Водночас політик вважає, що фракція і правоохоронний комітет ніяк не покарають депутата, який завинив. 

Нічого йому не буде. Абсолютно нічого. Я готовий навіть побитися об заклад, що його ніяк не покарають за таку поведінку, — заявив Разумков.

На його думку, покарати можуть самих поліцейських, які зупинили машину народного депутата та хотіли її обшукати. 

Нагадаємо, народний депутат від "Слуги народу" Микола Галушко нецензурно спілкувався з поліцейськими, які зупинили за порушення ПДР його автомобіль.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Звинувачує Зеленського: Лерос знайшов пристрій для стеження під своїм авто (фото) Звинувачує Зеленського: Лерос знайшов пристрій для стеження під своїм авто (фото)
Нардеп Лерос заявив, що знайшов під своїм автомобілем засіб для відстеження місцезнаходження. У всьому звинувачує Офіс президента.
"Я вам финансы выбиваю, а вы мне бл... рассказываете, как мне делать?!" - гучний скандал з нардепом Галушком (відео) "Я вам финансы выбиваю, а вы мне бл... рассказываете, как мне делать?!" - гучний скандал з нардепом Галушком (відео)
Народний депутат від "Слуги народу" Микола Галушко нецензурно спілкувався з поліцейськими, які зупинили за порушення ПДР його автомобіль. На ситуацію вже відреагували у партії.
Разумков створює нове міжфракційне об'єднання в Раді Разумков створює нове міжфракційне об'єднання в Раді
Ексспікер парламенту Дмитро Разумков створює у парламенті міжфракційне об’єднання "Розумна політика". У назві чоловік обіграв власне прізвище.
Loading...
Load next