За 2 роки "Великого будівництва" в Україні оновили 40% доріг — Зеленський (відео)

За 2 роки "Великого будівництва" в Україні оновили 40% доріг — Зеленський (відео)
Крім того, до "Великого будівництва" Україна змогла залучити як державні, так і міжнародні кошти, підвищити якість та навіть знизити вартість 1 км доріг. 

Президент України Володимир Зеленський в межах форуму "Україна 30. Дороги і мости" заявив, що програма "Велике будівництво" була напрочуд успішною, про що свідчать результати — за два роки в країні оновили 40% доріг. 

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на форум "Дороги і мости".

Ми отримали навіть більший результат, ніж планували: понад 6,5 тис. км доріг було оновлено або побудовано у 2020 році. 

Він наголосив також, що раніше десятки державних програм виголошували амбітну мету, але зрештою приносили майже нульовий результат. Для того, аби така ситуація більше не повторювалася, Президент наголосив, що влада "перестала мислити категоріями одного бюджетного року" та змінила підхід до інвестицій, закупівель та ціноутворення.

Понад 7 тисяч км доріг різного значення (побудували) цьогоріч і майже 14 тисяч км доріг за два роки програми "Велике будівництво". Оновлено і побудовано те, що ми бачимо зі статистики, понад 40% основної мережі доріг України, — зазначив Зеленський.

Крім того, Зеленський заявив, що до "Великого будівництва" Україна змогла залучити як державні, так і міжнародні кошти, підвищити якість та навіть знизити вартість 1 км доріг. 

Оновлено і забудовано більш ніж 500 мостових переходів та мостів по всій державі. 

Очільник держави також заявив, що головну оцінку роботи "Великого будівництва" дають соціологічні опитування, згідно з якими кожен 3-й українець вважає будівництво доріг — одним із найбільших досягнень України у 2021 році.

 Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Тупицький не з'явився до суду, бо боїться за своє життя
Суддя Конституційного суду України, Олександр Тупицький, не з'явився до суду де йому мали обрати запобіжний захід.
Українці більше довіряють Зеленському
Водночас за результатами рейтингу, у березні зросла підтримка одного з його найближчих суперників. Опитування проводилося методом телефонних інтерв’ю.
Тупицький оскаржує указ Зеленського про скасування своїх обов'язків судді
Учора, до Касаційного адміністративного суду надійшло звернення про скасування указу президента України, щодо відсторонення голови Конституційного Суду Олександра Тупицького від його посадових обов'язків.
Loading...
Load next