"Я хочу всім сміливо заявити, що це брехня", - Соколова відповіла на звинувачення щодо скандалу з “вагнерівцями”

"Я хочу всім сміливо заявити, що це брехня", - Соколова відповіла на звинувачення щодо скандалу з “вагнерівцями”
Журналістка опублікувала раніше небачені документи, які, за її словами, викривають причетність верхівки української влади до зриву операції "вагнерівців".

Так журналістка Яніна Соколова в етері програми “Сьогодні День. Вихідний” на телеканалі “Україна 24” заявила, що оприлюднений звіт розвідки стосовно “вагнерівцівне є порушенням державної таємниці.

З флешки ми все оприлюднили. Все, що було підкинуто, ми проаналізували й вирішили, що доцільно оприлюднити все. Додаткових матеріалів мені наразі не надходило, - наголосила Яніна

З приводу  звинувачення щодо цього скандалу журналістка висловлює впевненість у діях. Запевняє, що шкоди це нікому не принесе адже Bellingcat опублікувало своє розслідування з більшою кількістю даних.

Але з приводу хейту провладних симпатиків – Лещенка, Арестовича, Арахамії – і розмов про те, що оприлюднення цих документів є оприлюдненням державної таємниці та може нести шкоду тим, хто з’явився в цьому документі… я хочу всім сміливо заявити, що це брехня, - каже журналістка.

Також додала, що деякі речі у документах вони приховали.

Ми замазали з метою безпеки всіх тих, хто вперше в цих документах з’являється в публічному просторі. Я впевнена, що нічого нового не містять ці документи, окрім їхньої фактичності, правдивості та опису, що після звернення військово-політичного командування, після вказівки, операція була затримана”, – сказала вона. 

Нагадаємо, що розслідування Bellingcat про "Вагнергейт" вже опублікували.  Згодом Яніна Соколова опублікувала небачені документи у справі "вагнерівців". Михайло Подоляк відреагував на опублікування Яніною Соколовою документів про "вагнерівців".

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Зрада «воєнно-політичного керівництва»" - Яніна Соколова опублікувала небачені документи у справі "вагнерівців" (фото) "Зрада «воєнно-політичного керівництва»" - Яніна Соколова опублікувала небачені документи у справі "вагнерівців" (фото)
Журналістка опублікувала раніше небачені документи, які, за її словами, викривають причетність верхівки української влади до зриву операції "вагнерівців".
Зеленський презентував логотип львівських авторів до 30-річчя Незалежності України Зеленський презентував логотип львівських авторів до 30-річчя Незалежності України
На сьогоднішній пресконференції Володимира Зеленського, яка розпочалась о 12 годині за підсумками двох років роботи на посаді президента держави презентували офіційний символ 30-річчя Незалежності України - синю квітку, що розцвітає.
Михайло Подоляк відреагував на опублікування Яніною Соколовою документів про "вагнерівців" Михайло Подоляк відреагував на опублікування Яніною Соколовою документів про "вагнерівців"
Офісу президента не сподобалося, які документи оприлюднила Соколова.
Loading...
Load next