"Боротьба за українську економіку продовжується" — Cтефанчук підписав ЗУ "Про публічні закупівлі"

"Боротьба за українську економіку продовжується" — Cтефанчук підписав ЗУ "Про публічні закупівлі"
Метою цього Закону є забезпечення ефективного та прозорого здійснення закупівель, створення конкурентного середовища у сфері публічних закупівель, запобігання проявам корупції у цій сфері, розвиток добросовісної конкуренції.

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук підписав Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про публічні закупівлі» щодо створення передумов для сталого розвитку та модернізації вітчизняної промисловості». Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на офіційний телеграм-канал Верховної Ради України.

Відкриваємо нову сторінку історії української економіки, де національне виробництво є одним з основних пріоритетів державної політики. Щойно підписав закон про локалізацію, — поінформував Руслан Стефанчук. 

 За його словами, на ухвалення Закону вже не перший рік чекали сотні українських підприємств. Документ передбачає, що «державні кошти будуть витрачатися на замовлення продукції в українських, а не закордонних підприємств». 

Україна бореться за свої права на власний ринок, особисті інтереси та вітчизняних виробників. Ми зможемо створити нові робочі місця і зберегти наших фахівців у рідній країні. Радію, що активна боротьба за українську економіку продовжується, — зазначив Голова Парламенту та додав: «Локалізації бути!».

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Без зайвої бюрократії" - Стефанчук підписав ЗУ «Про адміністративну процедуру» "Без зайвої бюрократії" - Стефанчук підписав ЗУ «Про адміністративну процедуру»
Закон передбачає, що людина отримує право знати про всі рішення, які орган влади планує приймати щодо неї, а також надавати свої усні чи письмові пояснення.
Відставка Разумкова: нового спікера Ради можуть призначити у п'ятницю, - Арахамія (відео) Відставка Разумкова: нового спікера Ради можуть призначити у п'ятницю, - Арахамія (відео)
За прогнозами глави фракції "Слуга народу", за відставку спікера Разумкова очікується 240 голосів "за". Зокрема, перший віцеспікер Руслан Стефанчук та голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко претендують на посаду голови парламенту.
Loading...
Load next