"Багато членів фракції її не підтримали": Стефанчук прокоментував відсторонення Третьякової (відео)

"Багато членів фракції її не підтримали": Стефанчук прокоментував відсторонення Третьякової (відео)
Всі фракції і групи, окрім "Слуги народу", звернулися з проханням відкликати Третьякову з посади керівника Комітету ВР з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук заявив, що вже передав листи фракцій й груп за усунення нардепа Галини Третьякової. Зокрема, новий спікер прогнозує, що на найближчому засіданні фракції "Слуга народу" буде дуже гостре обговорення питання щодо можливості усунути народного депутата Галину Третьякову від участі в пленарних засіданнях на п'ять днів і відкликати її з посади керівника комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.

Про це Стефанчук повідомив на своєму першому брифінгу на посаді глави парламенту, інформує Telegram-канал PavlovskyNews.

Я думаю, що це буде дуже гарячим питанням на фракції (найближче засідання фракції "Слуга народу" заплановане на 18 жовтня), тому що якщо ви бачили подальшу переписку в офіційному чаті, то навіть там дуже багато членів фракції її не підтримали. Й тому я думаю, що це питання буде дуже гострим, і яке рішення ухвалить фракція, таке потім буде і в рішенні Верховної Ради, - заявив Руслан Стефанчук.

Окрім цього він наголосив, що питання Третьякової на фракції "слуг народу" буде обговорюватися "гостро і гаряче": "Яке рішення прийме фракція, таке і буде рішення Ради".

Нагадаємо, що після звістки про смерть Полякова, нардепка від "Слуги народу" Третьякова неоднозначно висловилась про свого колегу у партійному чаті "слуг народу". Згодом, нардеп Олексій Гончаренко також опублікував ще одне повідомлення Третьякової щодо смерті Полякова: "І не кличте до моєї гуманітарної сутності. Я з ним у зв’язку не перебувала. А плакати буду тільки за слугами народу", - написала нардепка.

Читайте також
"Одним ворогом менше": у "Слузі народу" заявили про необхідність виключення скандальної Третьякової (відео) "Одним ворогом менше": у "Слузі народу" заявили про необхідність виключення скандальної Третьякової (відео)
Раніше коментуючи смерть Полякова, Третьякова в чаті "слуг народу" написала: "Як на мене, це мінус один ворог. Засім того все добре. Розслідування має бути".
"Треба залишатися людиною": Разумков прокоментував слова Третьякової про смерть нардепа Полякова (відео) "Треба залишатися людиною": Разумков прокоментував слова Третьякової про смерть нардепа Полякова (відео)
Напередодні Галина Третьякова прокоментувала смерть колеги з депутатської групи "За майбутнє" Антона Полякова у чаті партії "Слуга народу". Депутатка написала, що тепер стало "на одного ворога менше".
"Одним ворогом менше": депутатка від "Слуги народу" Третьякова прокоментувала смерть Полякова (відео) "Одним ворогом менше": депутатка від "Слуги народу" Третьякова прокоментувала смерть Полякова (відео)
За словами спікера Руслана Стефанчука, після інциденту фракції та групи хочуть подати лист, аби відсторонити Галину Третьякову від головування в комітеті з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.
Loading...
Load next