Ігора Гарбарука звільнив з посади Кабінет Міністрів (доповнюється)

Ігора Гарбарука звільнив з посади Кабінет Міністрів (доповнюється)

Заступника міністра освіти Ігора Гарбарука звільнено Кабміном за його заявою.  Написала про це у своєму Telegram-каналі народна депутатка від партії "Слуга народу" Юлія Гришина.

Щойно заступника міністра освіти Ігора Гарбарука було звільнено Кабміном за його заявою, - йдеться у повідомленні.

Скандал розпочався 25 грудня, коли в мережі стала вірусною фотографія із зустрічі у львівській мерії, на якій були зображені Андрій Садовий, двоє місцевих чиновників та Гарбарук із помічницею в дещо фривольній вечірній сукні.

Фото: телеграм-канал "Львівич"

Коли розпочався скандал та парад фотожаб, то дівчина закрила доступ до своєї сторінки, а Садовий видалив пост. Проте фото помічниці Гарбарука із зустрічі у Львові вже встигло розійтися по соцмережах та ЗМІ.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Більше не "наукивець": МОН відмовило Іллі Киві у присудженні наукового ступеня Більше не "наукивець": МОН відмовило Іллі Киві у присудженні наукового ступеня
Депутат від "Опозиційної платформи — За життя" Ілля Кива захистив кандидатську дисертацію із державного управління у квітні.
Зеленський повернув на доопрацювання законопроєкт про фінансування партій Зеленський повернув на доопрацювання законопроєкт про фінансування партій
Документ передбачає удосконалення процедур зупинення та припинення державного фінансування статутної діяльності політичних партій.
Зеленський презентував логотип львівських авторів до 30-річчя Незалежності України Зеленський презентував логотип львівських авторів до 30-річчя Незалежності України
На сьогоднішній пресконференції Володимира Зеленського, яка розпочалась о 12 годині за підсумками двох років роботи на посаді президента держави презентували офіційний символ 30-річчя Незалежності України - синю квітку, що розцвітає.
Loading...
Load next