Росія готує план внутрішньої дестабілізації України, - Нуланд

Росія готує план внутрішньої дестабілізації України, - Нуланд
Заступниця Блінкена заявила, що Росія створила кризу з нічого.

У США заявили, що Москва приготувала план внутрішньої дестабілізації України. Крім того, Росія поширює дезінформацію та брехню про Україну, США та НАТО, щоб виправдати власні дії. Про це повідомляє брифінг заступника державного секретаря США Вікторії Нуланд.

Саме Росія накопичила 100 000 військових на кордонах України. Саме Росія приготувала внутрішній саботаж, дестабілізацію та варіанти дій під чужим прапором в Україні. Саме Росія поширює дезінформацію та брехню про Україну, США та НАТО, щоб виправдати власні дії, – сказала Нуланд.

Вона також нагадала:

Саме РФ виступає агресором, окупувала частину території України 2014 року, а Україна лише хоче мирного, демократичного, європейського майбутнього для себе.

Злата Новосельська -  pravdatutnews.com

Читайте також
Російську поетесу не пустили до України (відео) Російську поетесу не пустили до України (відео)
Через незаконне відвідування Криму прикордонники заборонили росіянці в’їзд в Україну.
Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета
Адвокати Медведчука ознайомлюються з матеріалами справи. Саме це й відтерміновує вручення куму Путіна обвинувального акту та направлення його до суду.
Апеляційний суд Києва дозволив затримати Аксьонова – ватажка російських окупантів з Криму Апеляційний суд Києва дозволив затримати Аксьонова – ватажка російських окупантів з Криму
Український суд дозволив затримати поплічника кримських окупантів Сергій Аксьонова.
Loading...
Load next