"Ми очікуємо на реакцію російської сторони": Зеленський запропонував Байдену провести тристоронню зустріч із Путіним (оновлено)

"Ми очікуємо на реакцію російської сторони": Зеленський запропонував Байдену провести тристоронню зустріч із Путіним (оновлено)
Володимир Зеленський запропонував Джо Байдену організувати тристоронні переговори за участю Володимира Путіна.

Президент України Володимир Зеленський запропонував американському колезі Джо Байдену провести саміт за участю президента РФ Володимира Путіна. Про це повідомив керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

Впродовж спілкування з американським дипломатом, директором Євразійського центру Atlantic Council Джоном Гербстом, Єрмак сказав, що Зеленський не відкидає проведення таких переговорів у форматі відеоконференції.

Ми очікуємо на реакцію російської сторони, але наші американські партнери сприйняли нашу пропозицію з інтересом, — заявив голова ОП.

У Кремлі відреагували на пропозицію Володимира Зеленського до Джо Байдена провести тристоронні перемовини разом з Володимиром Путіним. Там заявили, що нічого не надходило. Про це повідомляє  "РИА Новости".

Відповідну заяву зробив речник Володимира Путіна Дмитро Пєсков. 

Ні. Поки що нічого не надходило, – сказав Пєсков про пропозицію Зеленського.

Крім того, посилаючись на джерела, видання написало, що нібито Україна, пропонуючи провести тристоронній саміт на найвищому рівні, не окреслила питання для обговорення.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Хлопець з ядерною бомбою і без друзів, — Байден про Путіна Хлопець з ядерною бомбою і без друзів, — Байден про Путіна
Байден під час приватних зустрічей жартував про лідерів деяких країн.
Готується комплекс ініціатив проти Росії: Байден заявив про підтримку України в разі вторгнення держави-агресора Готується комплекс ініціатив проти Росії: Байден заявив про підтримку України в разі вторгнення держави-агресора
США планують ввести санкції проти РФ у разі прямої агресії проти України з її боку.
Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі
Спікер України у Тристоронній контактній групі Олексій Арестович повідомив, що не бачить готовності та прагнення Росії розмовляти із Володимиром Зеленським.
Loading...
Load next