"Ми введемо війська в Україну - це наша земля. Ми віднімемо у вас Конституцію і спалимо її на Хрещатику разом з вами", - Антон Красовський

"Ми введемо війська в Україну - це наша земля. Ми віднімемо у вас Конституцію і спалимо її на Хрещатику разом з вами", - Антон Красовський
Російські пропагандисти відкрито погрожують нападом РФ на Україну і вбивствами мирних громадян.

Російський пропагандист пообіцяв спалити українську Конституцію на Хрещатику. Про це він заявив напередодні, під час ефіру своєї програми "Антоніми", в якій також взяв участь редактор сайту carnegie.ru Олександр Баунов. Повідомляє You Tube-канал "Антоніми".

Фото: You Tube-канал "Антоніми"

Гість програми заявив, що існує велика ймовірність вступу України та Грузії до НАТО ще за часів президентства глави російської держави Володимира Путіна.

Фото: You Tube- канал "Антоніми"

У відповідь на це Красовський, показуючи непристойний жест у камеру, назвав українців "тварями" і порадив "не мріяти" про вступ до НАТО.

Фото: You Tube- канал "Антоніми"

Ні. Ми введемо війська в Україну, це наша земля. Хр*н вам! Ось вам, а не НАТО! Навіть не мрійте, тварюки. В українській Конституції закріплено курс держави на членство в Альянсі та Євросоюзі. Ми заберемо у вас вашу Конституцію ! Ми спалимо її на Хрещатику разом з вами на ваших же вогнях, як ви любите! На шинах, на покришках. Вони всі побіжать до нас. Українці, welcome home, - заявив Красовський.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
5000 військовослужбовців НАТО: Столтенберг закликав Росію вивести війська з України, Грузії та Молдови (відео) 5000 військовослужбовців НАТО: Столтенберг закликав Росію вивести війська з України, Грузії та Молдови (відео)
24 січня США та НАТО оголосили про готовність збільшити свої сили у Східній Європі.
В Україну та Грузію вторглася Росія, а не НАТО, — Блінкен В Україну та Грузію вторглася Росія, а не НАТО, — Блінкен
На його думку, те, що відбувається в Україні стосується не тільки України.
Ексрадник Путіна повідомив, коли Росія може почати новий наступ на Україну Ексрадник Путіна повідомив, коли Росія може почати новий наступ на Україну
Андрій Ілларіонов, колишній радник російського президента Володимира Путіна попередив, що РФ вже після липня 2021 року може почати нове вторгнення до України. Однак цього разу вже з півдня.
Loading...
Load next