Зимова сесія ПАРЄ відбуватиметься в гібридному форматі - Гончаренко

Зимова сесія ПАРЄ відбуватиметься в гібридному форматі - Гончаренко
Україну на січневій сесії ПАРЄ будуть представляти лише 5 делегатів.

Наступна сесія ПАРЄ відбудеться у січні в гібридному форматі, фізична присутність делегатів буде обмежена. Тому Україну на січневій сесії ПАРЄ будуть представляти лише 5 делегатів.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на телеграм-канал члена фракції Європейська Солідарність Олексія Гончаренка.

На січневому засіданні Парламентської Асамблеї Ради Європи буде реалізований гібридний формат участі – онлайн та офлайн.

Гончаренко уточнив, що офлайн на сесії будуть присутніми лише президент та віцепрезиденти Асамблеї, голови комітетів, голови політичних груп, голови національних делегацій, один заступник голови національних делегацій від опозиції, та один член секретаріату, а також доповідачі, чиї доповіді включені до порядку денного. 

Таким чином офлайн від України у Страсбурзі на засіданнях бути присутні:

  • Марія Мезенцева;
  •  Євгенія Кравчук;
  • Сергій Соболєв;
  • Олексій Гончаренко, як доповідач;
  • та ще один член секретаріату, ім'я якого не назване.

Гончаренко зазначив, що такі обмеження з кількістю учасників пов'язані насамперед із карантинними нормами проведення заходів.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія вкотре зірвала засідання ТКГ щодо Донбасу Росія вкотре зірвала засідання ТКГ щодо Донбасу
Раніше в українській делегації в ТКГ заявили, що російська сторона відмовилася брати участь у позачерговому засіданні 18 лютого, яке ініціював Київ.
Останні слова на посаді чи найбільший фейл засідання: Наришкін заявив, що "підтримує входження в склад Росії" "Л/ДНР" (відео) Останні слова на посаді чи найбільший фейл засідання: Наришкін заявив, що "підтримує входження в склад Росії" "Л/ДНР" (відео)
Директор Служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Наришкін сказав, що підтримує входження в склад РФ "ЛНР" та "ДНР"
"Напрягаюся, коли слухаю російську": секретар РНБО змусив журналіста перейти на державну (відео) "Напрягаюся, коли слухаю російську": секретар РНБО змусив журналіста перейти на державну (відео)
РНБО зібралась на засідання 17 вересня. На Раді нацбезпеки та оборони обговорили фінансування сфери та безпеки на 2022 рік. Також, за словами Данілова, домовились ввести санкції за участь у виборах до Держдуми на окупованому Донбасі та у Криму.
Loading...
Load next