Брифінг РНБО: Данілов закликає дочекатися виступу Зеленського (відео) (оновлено)

Брифінг РНБО: Данілов закликає дочекатися виступу Зеленського (відео) (оновлено)

РНБО перейшла в режим роботи 24/7, - заявив Данілов.

Данілов уникає відповідей і просить дочекатись виступу Зеленського. Найближчою годиною чекаємо на виступ президента Володимира Зеленськогос де буде офіційна реакція Києва на рішення Путіна признати «Л/ДНР».

Сьогодні відбувається потужна інформаційна атака проти України.

Станом на 23:40, 21 лютого, Нікіфоров вийшов до журналістів та сказав "їхати додому". У засіданні оголошено перерву, проте ніяких заяв наразі немає.

Нагадаємо, що Путін визнав «ДНР» та «ЛНР». Президент карїни-агресора підписав відповідні документи.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський скликає засідання РНБО: Данілов зайнявся організацією зустрічі Зеленський скликає засідання РНБО: Данілов зайнявся організацією зустрічі
Усі члени РНБО України поінформовані про дату, час та місце проведення засідання. Водночас порядок денний засідання наразі не оприлюднили.
"Напрягаюся, коли слухаю російську": секретар РНБО змусив журналіста перейти на державну (відео) "Напрягаюся, коли слухаю російську": секретар РНБО змусив журналіста перейти на державну (відео)
РНБО зібралась на засідання 17 вересня. На Раді нацбезпеки та оборони обговорили фінансування сфери та безпеки на 2022 рік. Також, за словами Данілова, домовились ввести санкції за участь у виборах до Держдуми на окупованому Донбасі та у Криму.
Loading...
Load next