Порошенко прибув до Печерського райсуду Києва: під будівлею посилена охорона і стоять автозаки — оновлено (пряма трансляція)

Порошенко прибув до Печерського райсуду Києва: під будівлею посилена охорона і стоять автозаки — оновлено (пряма трансляція)
Порошенко обвинувачується у вугільній справі за двома статтями КК України – 111 і 268-3.

П'ятий президент України, лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко заявив, що прямує до Печерського районного суду Києва та висловив упевненість у "спільній" перемозі. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна. 

Наразі я рухаюся до суду, де ми дамо їм бій і покажемо їхню прелживу антидержавну сутність… Ми покажемо, що країна потребує єдності, об'єднання, для того, щоб сильно виступити на протидію Путіну, — сказав Порошенко, виступаючи перед прихильниками біля аеропорту "Київ" ("Жуляни") у понеділок.

Фото: LB.ua

Я на вас усіх чекаю біля суду, я вам дякую, що ви не залишилися байдужими й з усієї України приїхали сюди... Перемога, наша спільна перемога, попереду, — додав він. 

Фото: LB.ua

Своєю чергою у Києві на вулиці Володимирській, 15, де розташовано Печерський районний суд, почали збиратися люди. Об 11:00 суд почне обирати запобіжний захід п’ятому президентові України Петрові Порошенку, передає LB.ua.

Фото: LB.ua

Видання зазначає, що будівлю суду посилено охороняють, а навпроти стоїть кілька автозаків. 

Згідно з інформацією ДБР, сторона обвинувачення проситиме про запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Фото: LB.ua

Щойно стало відомо, що Печерський районний суд Києва почав розгляд так званої "вугільної справи", в якій фігурує політик.

Обирають запобіжний захід Порошенку у так званій "вугільній справі" у Печерському районному суді Києва. Прокурори просять взяти п'ятого президента під варту.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Війна" продовжується: Верховний Суд викликає Зеленського за позовом Порошенка "Війна" продовжується: Верховний Суд викликає Зеленського за позовом Порошенка
Напередодні п'ятому українському президенту оголосили про підозру в кримінальному провадженні щодо вугілля з окупованого Донбасу.
Чи будуть затримувати Порошенка в аеропорту: ЗМІ дізналися про рішення Банкової Чи будуть затримувати Порошенка в аеропорту: ЗМІ дізналися про рішення Банкової
Голова «ЄС», швидше за все, отримає можливість самостійно прийти до Печерського суду об 11:00.
Порошенко заявив, що прийде на суд у справі про держзраду Порошенко заявив, що прийде на суд у справі про держзраду
П'ятий президент України Петро Порошенко заявив, що 17 січня буде присутній на судовому засіданні у Печерському районному суді Києва, який має обрати йому запобіжний захід у справі про державну зраду.
Loading...
Load next