Порошенко заявив, що прийде на суд у справі про держзраду

Порошенко заявив, що прийде на суд у справі про держзраду
П'ятий президент України Петро Порошенко заявив, що 17 січня буде присутній на судовому засіданні у Печерському районному суді Києва, який має обрати йому запобіжний захід у справі про державну зраду.

Ми звернулися до Печерського суду і сказали, що коли треба ми там будемо. Ми дуже докладно розкажемо все у суді, і ви побачите що ДБРівській кошик дуже порожній. Я боротимуся за Україну, я боротимуся проти політично мотивованого переслідування, — заявив Порошенко.

При цьому він зазначив, що довіряє Верховному суду більше, ніж Печерському, а також не бачить підстав для свого арешту. По це він заявив на брифінгу у Варшаві.

На думку Порошенка, взяття його під варту більше зашкодить президентові Володимиру Зеленському. Також він зауважив, що 17 січня має перебувати в Україні, оскільки саме в цей день розпочинається новий політичний сезон і він ініціюватиме позачергове засідання парламенту, присвячене загрозам України.

Я не можу пропустити засідання, починаючи від Конгресу, британського, французького парламентів. Бундестагу..., і прогуляти сесію рідного українського парламенту, — сказав він.

Крім того, за його інформацією, 17 січня відбудеться позачергове засідання комітету закордонних справ Європарламенту з приводу українського питання.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Чи будуть затримувати Порошенка в аеропорту: ЗМІ дізналися про рішення Банкової Чи будуть затримувати Порошенка в аеропорту: ЗМІ дізналися про рішення Банкової
Голова «ЄС», швидше за все, отримає можливість самостійно прийти до Печерського суду об 11:00.
"Війна" продовжується: Верховний Суд викликає Зеленського за позовом Порошенка "Війна" продовжується: Верховний Суд викликає Зеленського за позовом Порошенка
Напередодні п'ятому українському президенту оголосили про підозру в кримінальному провадженні щодо вугілля з окупованого Донбасу.
Порошенко звинуватив Офіс Президента у сутичках біля його будинку (відео) Порошенко звинуватив Офіс Президента у сутичках біля його будинку (відео)
Порошенко відреагував на акцію провокаторів біля його будинку у Козині. Він наголосив, що проплачені акції не зможуть змінити стратегію його політичної сили та не залякають ні його, ні його прибічників.
Loading...
Load next