Вимагають арешт і 1 млрд застави: Офіс Генпрокурора оскаржив запобіжний захід Порошенку

Вимагають арешт і 1 млрд застави: Офіс Генпрокурора оскаржив запобіжний захід Порошенку
Апеляційна скарга з'явилася на офіційному представництві ОГП сьогодні.

На офіційному сайті Офісу Генерального прокурора з'явилося повідомлення про внесення апеляції на обраний запобіжний захід для п'ятого Президента України Петра Порошенка.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на сайт Генпрокурора.

21 січня 2022 року Офіс Генерального прокурора вніс апеляційну скаргу на рішення суду про застосування запобіжного заходу стосовно підозрюваного народного депутата – п’ятого Президента України у вигляді особистого зобов’язання.

Натомість в Офісі Генпрокурора наполягають на запобіжному заході, який вже озвучували раніше — затримання Петра Порошенка або внесення застави - 1 млрд гривень.

Прокурори наполягатимуть на застосуванні  відносно підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 1 млрд грн.

Нагадаємо, 19 січня Петру Порошенку обрали запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. Порошенка обвинували "у вугільній справі", що стосується постачання вугілля з тимчасово окупованих територій. П'ятого президента підозрюють у змові з вищим російським керівництвом та сприянні бойовикам на Донбасі.

Пізніше стало відомо, що ДБР не згодне із запобіжним заходом для Порошенка.

Віра Коновал - pravdatutnews.com 

Читайте також
Прокурори просять заарештувати Порошенка з можливістю застави 1 млрд (відео) Прокурори просять заарештувати Порошенка з можливістю застави 1 млрд (відео)
17 січня 2022 року Печерський суд Києва обирає Порошенку запобіжний захід.
ДБР викликає Порошенка на допит і закликає перестати маніпулювати суспільною думкою ДБР викликає Порошенка на допит і закликає перестати маніпулювати суспільною думкою
Політик прийшов на допит 24 січня, проте пішов, так і не дочекавшись слідчого.
Чи будуть затримувати Порошенка в аеропорту: ЗМІ дізналися про рішення Банкової Чи будуть затримувати Порошенка в аеропорту: ЗМІ дізналися про рішення Банкової
Голова «ЄС», швидше за все, отримає можливість самостійно прийти до Печерського суду об 11:00.
Loading...
Load next