Україна впровадила санкції проти австрійського архітектурного бюро Coop Himmelb(L)au

Україна впровадила санкції проти австрійського архітектурного бюро Coop Himmelb(L)au
Кабінету Міністрів України разом зі Службою безпеки України та Національним банком України призначили забезпечити реалізацію і моніторинг ефективності персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів.

Україна впровадила санкції проти австрійського архітектурного бюро Coop Himmelb(L)au, яке розробило проєкт оперного театру в тимчасово окупованому РФ Севастополі. Повідомляє сайт Президента України.

Відповідний указ про введення в дію рішення Ради національної РНБО від 30 грудня 2021 року підписав президент України Володимир Зеленський 21 січня.

Персональні санкції застосовано проти засновника та генерального директора архітектурного бюро Вольфа Прікса та п'яти керівників і співробітників бюро, громадян Австрії.

На п'ять років блокуються активи - тимчасово обмежується право користуватися і розпоряджатися належним їм майном. Також передбачено відмову в наданні віз, застосування інших заборон в'їзду на територію України, заборону на участь у приватизації, оренді державного майна.

Іншим указом введено в дію рішення РНБО, яким, зокрема санкції впроваджено проти Артемія Лебедєва.

Крім того, персональні санкції застосовано проти уповноваженого представника президента РФ у Північнокавказькому федеральному окрузі Юрія Чайки.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія після навчань залишила в Чорному морі два десантні кораблі Росія після навчань залишила в Чорному морі два десантні кораблі
Два великі десантні кораблі Північного флоту "Олександр Отраківський" і "Кондопога" залишаються в Чорному морі після навчань біля анексованого Криму.
У Криму окупанти розгорнули масштабний військовий табір (фото) У Криму окупанти розгорнули масштабний військовий табір (фото)
Німецькі ЗМІ опублікували кадри польового табору російських військ в окупованому Криму.
Військо РФ біля кордону з Україною: чи можлива нова війна?
Близько 4 тис. російських військових перебувають на кордоні з Україною. Росія заперечує можливий початок бойових дій, Україна і США висловлюють занепокоєння.
Loading...
Load next