Пригожин порозмірковував про відхід від Бахмута та падіння фронту до кордонів росії

Пригожин порозмірковував про відхід від Бахмута та падіння фронту до кордонів росії

Глава ПВК "Вагнер" Євген Пригожин упевнений, що відступ його військ від Бахмута зруйнує весь фронт, а потім Росія звинуватить найманців у поразці на війні. Сказав Пригожин у відеозверненні.

Якщо ПВК "Вагнер" відступить від Бахмута, то весь фронт посиплеться...

Якщо ПВК "Вагнер" зараз відкочується, то в історії відбувається наступна ситуація: зрозуміло, що фронт посиплеться до російських кордонів, може і далі посиплеться.

Пригожин скаржиться, що влада росії звинуватить вагнерівців у поразках на війні, оскільки відступ найманців від Бахмута "спричинить "ефект пружини", а українські сили з усіх боків прорвуться на територію так званої "ЛНР", зметуть Луганськ, Сорокине і вийдуть на територію росії".

Далі він допускає, що буде деокуповано Крим. Пригожин обурюється, що з цієї причини Міноборони рф не дає їм боєприпаси та ув'язнених. Відео зі словами бойовика з'явилося в мережі пізно ввечері 4 березня. Наразі невідомо, коли і де його було записано. Пресслужба Пригожина це відео не публікувала.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
У Криму окупанти розгорнули масштабний військовий табір (фото) У Криму окупанти розгорнули масштабний військовий табір (фото)
Німецькі ЗМІ опублікували кадри польового табору російських військ в окупованому Криму.
"Проти окупації треба боротися": Кучма назвав причини окупації Криму "Проти окупації треба боротися": Кучма назвав причини окупації Криму
"Те, що Росія зробила з Кримом, краще називати не анексією, а окупацією" - Леонід Кучма.
Росія після навчань залишила в Чорному морі два десантні кораблі Росія після навчань залишила в Чорному морі два десантні кораблі
Два великі десантні кораблі Північного флоту "Олександр Отраківський" і "Кондопога" залишаються в Чорному морі після навчань біля анексованого Криму.
Loading...
Load next