Інформація про те, що РФ доправляє до кордону з Україною кров та медичні матеріали — не відповідає дійсності, — Маляр

Інформація про те, що РФ доправляє до кордону з Україною кров та медичні матеріали — не відповідає дійсності, — Маляр
Про це заступник міністра оборони Ганна Маляр написала у фейсбуці.

У Міністерстві оборони України заперечили інформацію про стягування Росією до українських кордонів запасів крові та інших медичних матеріалів, які використовуються для надання допомоги пораненим. Про це раніше з посиланням на анонімні джерела повідомили західні ЗМІ.

Напередодні британське інформагентство Reuters із посиланням на трьох американських офіційних осіб повідомило, що Росія продовжує нарощувати війська на українських кордонах. Зокрема, за їхніми даними, воно включає постачання запасів крові для поранених та медичних матеріалів.

За словами співрозмовників агентства, це є ще одним ключовим показником готовності Москви вторгнутися на територію України. У Міноборони РФ на запит Reuters не відповіли.

Після цього 29 січня, заступниця міністра оборони України Ганна Маляр заявила, що така інформація не відповідає дійсності.

Такі „новини“ є елементом інформаційно-психологічної війни. Мета такої інформації поширити паніку і страх в нашому суспільстві, — заявила вона.

Нагадаємо, раніше депутат від ОПЗЖ потрапив у скандал через аватарку в соцмережі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський у найближчі години поговорить з Байденом Зеленський у найближчі години поговорить з Байденом
Вчора Байден розмовляв з російським президентом Володимиром Путіним.
"Ми за мир у регіоні": Ердоган офіційно заявив, що Туреччина готова стати посередником між Україною та Росією "Ми за мир у регіоні": Ердоган офіційно заявив, що Туреччина готова стати посередником між Україною та Росією
За словами турецького лідера, для цього Анкара налагодила контакти і з українською стороною, і з президентом РФ Володимиром Путіним.
"Прошу вибачення у громадян України": Бутусов перепросив за емоції на пресконференції і неповагу до Зеленського "Прошу вибачення у громадян України": Бутусов перепросив за емоції на пресконференції і неповагу до Зеленського
26 листопада відбулася суперечка між журналістом і президентом України Володимиром Зеленським під час пресмарафону.
Loading...
Load next