До Києва прибула міністерка національної оборони Канади (відео)

До Києва прибула міністерка національної оборони Канади (відео)
Політикиня приїхала до України з робочим візитом на два дні.

Сьогодні, 30 січня, з дводенним візитом до України прибула Міністр національної оборони Канади Аніта Ананд. На летовищі делегацію зустрічав заступник Міністра оборони України Олександр Поліщук.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на Міноборони України.

У програмі візиту серед інших передбачено зустріч з Міністром оборони Олексієм Резніковим.

Фото: Міноборони

Раніше Уряд Канади прийняв рішення про виділення 340 млн доларів на негайну підтримку України та на продовження операції UNIFIER ще на три роки — до кінця березня 2025, і збільшення кількості особового складу навчальної місії в Україні до 400 осіб.

Нагадаємо, Канада надала Україні кредит на $120 млн та розглядає можливість відправки стрілецької зброї.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
340 мільйонів доларів на підтримку України виділяє Канада – Міноборони 340 мільйонів доларів на підтримку України виділяє Канада – Міноборони
Ця посилена підтримка допоможе Україні зміцнити її безпеку та здатність захищатися від низки загроз, прокоментував міністр оборони України Олексій Резніков.
"Якщо мені запропонують, я розгляну можливість": скандальна Верещук може очолити Міноборони (відео) "Якщо мені запропонують, я розгляну можливість": скандальна Верещук може очолити Міноборони (відео)
У скандальної "слуги народу" Ірини Верещук амбітні плани на свою депутатську кар'єру - нардепка не лише очолює підкомітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, а й хотіла б стати очільником Міністерства оборони.
"Залишаємось великими друзями": Зеленський поговорив із Трюдо про Росію, НАТО та збитий літак "МАУ" "Залишаємось великими друзями": Зеленський поговорив із Трюдо про Росію, НАТО та збитий літак "МАУ"
Володимир Зеленський під час телефонної розмови з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо обговорив питання "Північного потоку-2" та членства України в НАТО.
Loading...
Load next