Венедіктова підписала підозру нардепу-"слузі" Кузьміних

Венедіктова підписала підозру нардепу-"слузі" Кузьміних
Генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова підписала підозру народному депутату від "Слуги народу" Сергію Кузьміних, якого детективи НАБУ затримали на хабарі 28 січня.

Минулої п'ятниці детективами НАБУ за процесуального керівництва прокурорів САП був затриманий народний депутат України 9 скликання, - написала генпрокурорка.

Венедіктова зазначила, що нардепа підозрюють у скоєнні злочину з використанням службових повноважень і впливу. За її словами, правопорушення було скоєне у сфері медицини. Повідомляє Еспресо.

Впевнена, що президент України, парламентарі, члени КМУ вкладали зовсім інший зміст в процеси, пов'язані із розвитком і підтримкою охорони здоров'я - зовсім не той, із яким стикнулися в цьому випадку детективи і прокурори... Підозра мною підписана. Далі своє слово скаже суд, - зазначила Венедіктова.
 

Нагадаємо, що НАБУ затримало нардепа від Слуги народу «при отриманні хабара»: у фракції вже відреагували. За даними слідства, посадовець отримав кошти за сприяння в укладенні контрактів між приватними компаніями і лікарнею у Житомирській області.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Через мільйонний хабар: "Слузі народу" Трубіцину повідомили про підозру Через мільйонний хабар: "Слузі народу" Трубіцину повідомили про підозру
Слідство встановило, що політик вимагав гроші в одного зі столичних бізнесменів.
7 лютого о 10:00 ранку: нардепа Кузьміних викликають до НАБУ для вручення підозри та допиту (повістка) 7 лютого о 10:00 ранку: нардепа Кузьміних викликають до НАБУ для вручення підозри та допиту (повістка)
Кузьміних проігнорував три виклики до слідчих.
"Скептики вважали, що цей дракон нам не по зубах": Венедіктова прокоментувала підозру Порошенку та Медведчуку "Скептики вважали, що цей дракон нам не по зубах": Венедіктова прокоментувала підозру Порошенку та Медведчуку
Вона зауважила, що для Офісу Генпрокурора рік видався важким.
Loading...
Load next